BBA-MBA integrált kettős szak

K L University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BBA-MBA integrált kettős szak

K L University

Általános

a) KL Egyetem működik a félévben mintát. b) Egyetemi díjat Bachelor of Business Administration és Bachelor of Hotel Management keretében diplomás szak. c) Akadémiai szabályozások által jóváhagyott Akadémiai Tanács.

akadémiai Naptár

a) tanévenként két részre van osztva félév ti. Félév I. és II szemeszter. b) Egyetemi is kínál tanfolyamokat a nyár folyamán a továbbiakban, mint nyári félévben. c) Az Akadémiai Tanács jóváhagyja ütemezése tudományos tevékenység egy tanévre, beleértve a dátumok regisztráció, zárthelyi és átfogó vizsgálatok stb amit meg kell említeni az Akadémiai naptár az év. d) Általában egy félév áll 90 oktatási nap.

Bejegyzés

a) A tanuló (újonnan felvett vagy tekercs) kell regisztrálni persze a regisztráció napján minden félévben. A diákok hiányában regisztrálni során nem lesz lehetőségük részt venni osztályok. Ez a feladata az egyes diák regisztrálni a félévben. b) Általában nem késedelmes nyilvántartásba kell engedni. Figyelembe véve azonban semmilyen kényszerítő ok, egy diák lehet engedélyezni késői regisztráció (egy héten belül megkezdésének félév) előzetes jóváhagyásával. Ezekben az esetekben a késedelmes regisztráció elvégezhető akár hét napig megfizetése szükséges bírságot Rs.500. A diákok fogják engedni, hogy regisztrálni csak akkor, ha: (i) nem távolítja az összes díjat, kiemelkedő díjat az Egyetem és / vagy szálló előző félév, (ii) fizetett összes előírt díjakat az aktuális félévben, és (iii) nem volt kizárják a regisztráció egy meghatározott időszakra fegyelmi vagy más földre. d) Az egyetem a jogot, hogy megtagadja nyilvántartásba vételt, ha a hallgató nem kapcsolja fel a regisztráció napján. e) Normális esetben egy diák nem megengedett, hogy visszavonja a kötelező tanfolyamok által előírt Egyetemen. f) Az Egyetem fenntartja a jogot, hogy a regisztráció egy diák egy tanfolyam, vagy szemesztert vagy elzár a foka fegyelmi okokból.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Július 2019
Duration
Időtartam
5 Év
Nappali
Price
ár
105,000 INR
BBA év I.
Locations
India - Guntur, Andhra Pradesh
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Július 2019
India - Guntur, Andhra Pradesh
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt