Babson MBA a dolgozó szakemberek számára

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ránézésre

  • Időtartam: 21 hónapos és saját tempójú opciók
  • GMAT / GRE Waiver Elérhető
  • Átlagos munkatapasztalat: 5-10 év
  • Kezdő fizetés 2018 diplomások: 167 386 dollár
  • 1. számú vállalkozói vállalkozás, The Princeton Review, Entrepreneur magazin és US News

A Babson részmunkaidős MBA lehetőségeit a munka és a magánélet egyensúlyának szem előtt tartásával tervezték. Építsd a vállalkozói gondolkodásmódot, a stratégiai menedzsment készségeket és a globális hálózatot, amellyel szakmailag előre kell lépnünk.

Akár az Ön jelenlegi karrierjét, akár új irányát kívánja elérni, akcióalapú posztgraduális képzésünk egy intelligens befektetés egy fejlődő üzleti világba. Foglalkozzon a valós tanácsadó projektekkel, a vállalkozói és innovációs kihívásokkal, valamint a tapasztalati tanulással az MBA-n.

Válasszon választási lehetőségeket, amelyek illeszkednek karriercéljaihoz, vagy új témákat tárolhatnak fel. Részmunkaidős MBA hallgatók választhatnak minden formátumban: személyi nappali vagy esti órák, kevert / hibrid, teljesen online, hétvégi intenzívek, vagy akár külföldi választások.

  • Egy MBA: Részmunkaidős MBA hallgatók hozzáférhetnek ugyanazon kurzusokhoz, oktatókhoz, tapasztalati tanulási lehetőségekhez, intenzitássávokhoz és tudományos központokhoz, mint a nappali tagozatos hallgatók.
  • Maximális rugalmasság: Az esti hallgatók kihasználhatják az önműködő ingerlést, az alaptanfolyamokat 6: 30-tól 9: 30-ig a Wellesley-ben vagy Bostonban, a választott sorrendben.
  • Szorosan kötődő kohorsz: A kevert tanulási diákok online csoportokat kapnak csoportjukban, és hetente hetente Wellesley-be utaznak szemtől-szembe.
  • Növelje a hálózatot: a választott és klubjain keresztül ismerkedjen meg a különböző programok különböző diákjaival, és vegye igénybe a világszerte elterjedt 41 000 alumnőt, akik a Babson-alumni hálózatot alkotják.
Utoljára frissítve feb. 2019

Az iskoláról

Babson is the educator, convener and thought leader for Entrepreneurship of All Kinds. An independent, not-for-profit institution, Babson is accredited by the Association to Advance Collegiate Schools ... Tovább

Babson is the educator, convener and thought leader for Entrepreneurship of All Kinds. An independent, not-for-profit institution, Babson is accredited by the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), the New England Commission of Higher Education (NECHE), and the European Quality Improvement System (EQUIS). Each academic year, more than 2,100 undergraduate and 900 graduate students attend Babson, representing more than 80 countries. Kevesebb
Wellesley , Boston , San Francisco , Miami + 3 Több Kevesebb