Babson MBA a dolgozó szakemberek számára

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ránézésre

  • Időtartam: Saját tempójú

  • A GMAT / GRE nem szükséges

  • Átlagos munkatapasztalat: 5-10 év

  • Kezdő fizetés 2018 diplomások: 167 386 dollár

  • Az első számú MBA vállalkozói szellem, a Princeton Review, a Entrepreneur magazin és az USA News & World Report

A forgalmas ütemtervhez készült

A Babson részmunkaidős MBA lehetőségeit a munka és a magánélet egyensúlyának szem előtt tartásával tervezték. Építsd a vállalkozói gondolkodásmódot, a stratégiai menedzsment készségeket és a globális hálózatot, amellyel szakmailag előre kell lépnünk.

Akár a jelenlegi karrierjét előre kívánja haladni, akár egy újabbra szeretne fordulni, akcióalapú posztgraduális kurzusok okos befektetés a fejlődő üzleti világba. Keresse meg a valós tanácsadási projekteket, a vállalkozói szellem és az innováció kihívásait, valamint a tapasztalati tanulást az MBA-on keresztül.

Válasszon olyan kurzusokat, amelyek megfelelnek a karrier céljainak, vagy lehetővé teszi új témák felfedezését. A részidős MBA hallgatók bármilyen formátumú kurzust vehetnek igénybe: személyes nappali vagy esti órákban, vegyes / hibrid, teljesen online, hétvégi tevékenységekben, vagy akár külföldi választásokon.

  • Maximális rugalmasság: A tanfolyamokat részmunkaidős formátumban kínálják. Szabadon állíthatja őket, hogy megfeleljenek az élet mérföldköveinek, és felfrissítse vagy lelassítsa az ütemtervet, hogy az MBA megfeleljen az életmódjának.

  • Egy MBA: Részmunkaidős MBA hallgatók ugyanazokkal a kurzusokkal, oktatókkal, tapasztalati tanulási lehetőségekkel, intenzitású pályákkal és akadémiai központokkal férhetnek hozzá, mint a nappali tagozatos hallgatók.

  • Növelje hálózatát: Válasszon és klubjain keresztül ismerkedjen meg a különféle programokból származó különféle hallgatókkal, és vegyen részt a Babson öregdiák hálózatát alkotó világszerte több mint 43 000 öregdiákban.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Babson College, the No. 1 school for Entrepreneurship for 27 years according to U.S. News & World Report, educates entrepreneurial leaders who create great economic and social value everywhere. We ... Tovább

Babson College, the No. 1 school for Entrepreneurship for 27 years according to U.S. News & World Report, educates entrepreneurial leaders who create great economic and social value everywhere. We offer a wide range of graduate business programs, both full-time and part-time options. Regardless of the program, you will discover an education built on action and a community filled with dynamic entrepreneurial leaders. Kevesebb
Wellesley , Boston , Miami + 2 Több Kevesebb