Bradley MBA

Bradley University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bradley MBA

Bradley University

Az egyre inkább versenyképes munkaerőpiacon, az MBA lehet kapni, hogy "második pillantást." Legyen több, mint amennyit elvárna egy MBA Bradley Egyetemen.

Programunk
A Bradley MBA program 33 félév óra. Huszonnégy a nyitvatartási kielégíteni egy sor szükséges alapvető tanfolyamok. A fennmaradó kilenc órás tanfolyam számára kijelölt választani, amely lehet választani belül három területen a koncentráció (pénzügyi, menedzsment és marketing), vagy a koncentrációban, mint egy személyre szabott választható kiválasztása.

ALKALMAZOTT tanulási környezet
Majd összpontosítani átadó elméletet a szakmai gyakorlat, amivel a tudást dolgozni a jelenlegi pozícióját és azon túl. Kiterjedt eset elemzése lesz tökéletesítheti analitikus, írásbeli és szóbeli kommunikációs készség.

REAL-TIME PROBLÉMAMEGOLDÓ
Az Ön MBA tapasztalat csúcspontja a kidolgozásában elért tanfolyam, amely elsősorban a stratégiai tervezés és a problémamegoldás. Majd integrálni koncepciók üzleti tervezés és stratégia szerzett ismereteket a korábbi tanfolyam megoldani valódi üzleti vagy szervezeti probléma. \

NEMZETKÖZI ÉLMÉNY
Külföldre utazni a szintén Bradley MBA hallgatók és átveheti az első kézből szerzett tapasztalatok az üzleti gyakorlatban, a gazdaság, a kultúra és az Egyesült Államokon kívül. Minden tavasszal, egyhetes nemzetközi tanulmányutak látogasson helyszíneken Dél-Amerikában, Ázsiában, vagy a csendes-óceáni. Egy nemzetközi tanulmányút kínál kulturális, történelmi, gazdasági és üzleti ismereteket bővíteni a szempontból aktuális kérdésekről és lehetőség a hazai és a globális piacokon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Peoria, Illinois
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Peoria, Illinois
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt