A program a SEE Egyetem MBA, képzeljük, mint egy elit MBA program célja, hogy az emberek tapasztalata a régióban, akik jobb minősítési és jobb szakmai. Egy tipikus diák az MBA program van elég tapasztalat és szilárd egyetemi végzettség terén az üzleti adminisztráció vagy közgazdász. Mivel a program főként irányul a külföldi hallgatók és az ország, a program tanítják teljes egészében angol nyelven.

Tény, hogy a fő összetevői az MBA program lesz: Core kompetenciák: A hallgatók ismereteket szerezni, hogy teszi őket illetékes munkájukat (kvantitatív elemzés, táblázatok, modellezés, pénzügyi menedzsment, a stratégiai menedzsment, a projekt menedzsment, üzemeltetést, információk rendszer stb.) Tapasztalati tanulás: Capstone vagy Diplomamunka, tanulmányi versenyek, kirándulások, stb.)

karrier

Diákok, akik befejezni ezt a programot elsősorban várhatóan a vezetők vagy dolgozni tanácsadó cégek.

tanulási eredmények

A tudás és a megértés

Diákok, akik teljes tanulmányaikat ebben a programban fogja bemutatni egy jó megértése a belső folyamatok és műveletek a vállalkozások, a kis vállalkozások révén a multinacionális vállalatok. Ők képesek lesznek megérteni a kapcsolatot a szervezet és a külső piaci és gazdasági környezetben. Sőt, a diákok megértik, hogy a vezetés milyen döntéseket befolyásolja az érdekeltek a cégnél, és azon kívül is.

Tudás és megértés alkalmazása

Diákok, akik diplomával a MBA program képes lesz integrálni üzleti eszközök és technikák eredő széleskörű ismeretekkel a fő funkciók (számviteli, gazdasági, pénzügyi, információs rendszerek, marketing, termelés, stratégia) megoldani bonyolult üzleti problémákat, és jó üzleti döntéseket.

így ítélet

Diákok, akik diplomával ez a program képes arra, hogy felmérések alapján a mély ismerete analitikai eszközök használják a modern üzleti és a kritikus gondolkodás, nézi a problémákat különböző nézőpontokból.

kommunikációs készség

Diákok, akik diplomával a MBA program bemutatja mikrosocijalni készségek és vezetői döntő életpálya siker. Ezek a képességek tükrözik hatékony önértékelés, kommunikáció és együttműködés a szervezeten belül.

tanulási készségek

Diákok, akik diplomával a MBA program képes lesz gondolkodni és megfogalmazni egy kritikus módon az etikai és jogi gondolatok fontos a művészet irányítása és működtetése egy vállalat.

Témakörökre

félév 1

  • Üzleti elemzés (6,0 ECTS)
  • Marketing stratégiák (6,0 ECTS)
  • Számvitel (6,0 ECTS)
  • Választható kurzus 1 (6.0 ECTS)
  • Szabadon választható kurzus 1 (6.0 ECTS)
    • Diplomamunka (30,0 ECTS)
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Macedóniai
  • Albán
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date