Business Administration - MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A program a SEE Egyetem MBA, képzeljük, mint egy elit MBA program célja, hogy az emberek tapasztalata a régióban, akik jobb minősítési és jobb szakmai. Egy tipikus diák az MBA program van elég tapasztalat és szilárd egyetemi végzettség terén az üzleti adminisztráció vagy közgazdász. Mivel a program főként irányul a külföldi hallgatók és az ország, a program tanítják teljes egészében angol nyelven.

Tény, hogy a fő összetevői az MBA program lesz: Core kompetenciák: A hallgatók ismereteket szerezni, hogy teszi őket illetékes munkájukat (kvantitatív elemzés, táblázatok, modellezés, pénzügyi menedzsment, a stratégiai menedzsment, a projekt menedzsment, üzemeltetést, információk rendszer stb.) Tapasztalati tanulás: Capstone vagy Diplomamunka, tanulmányi versenyek, kirándulások, stb.)

karrier

Diákok, akik befejezni ezt a programot elsősorban várhatóan a vezetők vagy dolgozni tanácsadó cégek.

tanulási eredmények

A tudás és a megértés

Diákok, akik teljes tanulmányaikat ebben a programban fogja bemutatni egy jó megértése a belső folyamatok és műveletek a vállalkozások, a kis vállalkozások révén a multinacionális vállalatok. Ők képesek lesznek megérteni a kapcsolatot a szervezet és a külső piaci és gazdasági környezetben. Sőt, a diákok megértik, hogy a vezetés milyen döntéseket befolyásolja az érdekeltek a cégnél, és azon kívül is.

Tudás és megértés alkalmazása

Diákok, akik diplomával a MBA program képes lesz integrálni üzleti eszközök és technikák eredő széleskörű ismeretekkel a fő funkciók (számviteli, gazdasági, pénzügyi, információs rendszerek, marketing, termelés, stratégia) megoldani bonyolult üzleti problémákat, és jó üzleti döntéseket.

így ítélet

Diákok, akik diplomával ez a program képes arra, hogy felmérések alapján a mély ismerete analitikai eszközök használják a modern üzleti és a kritikus gondolkodás, nézi a problémákat különböző nézőpontokból.

kommunikációs készség

Diákok, akik diplomával a MBA program bemutatja mikrosocijalni készségek és vezetői döntő életpálya siker. Ezek a képességek tükrözik hatékony önértékelés, kommunikáció és együttműködés a szervezeten belül.

tanulási készségek

Diákok, akik diplomával a MBA program képes lesz gondolkodni és megfogalmazni egy kritikus módon az etikai és jogi gondolatok fontos a művészet irányítása és működtetése egy vállalat.

Témakörökre

félév 1

  • Üzleti elemzés (6,0 ECTS)
  • Marketing stratégiák (6,0 ECTS)
  • Számvitel (6,0 ECTS)
  • Választható kurzus 1 (6.0 ECTS)
  • Szabadon választható kurzus 1 (6.0 ECTS)
    • Diplomamunka (30,0 ECTS)
Utoljára frissítve Június 2016

Az iskoláról

South East European University (SEEU) is private, public, not for profit higher education institution, consisting of faculties, centres and institutes as its integral part, specialized in socio-econom ... Tovább

South East European University (SEEU) is private, public, not for profit higher education institution, consisting of faculties, centres and institutes as its integral part, specialized in socio-economic sciences. SEEU Faculties are organizational units within the University and operate through the Faculty Council and University policy framework approved by the University Board or Executive Committee... Kevesebb