Commonwealth ügyvezető Master of Business Administration (CeMBA)

Kifejlesztett egy együttműködési program a Commonwealth of Learning (COL), Vancouver, és a konzorcium négy résztvevő egyetemek Ázsiában, ez a program célja, hogy segítse a szakemberek, mint a vezetők és felügyelők a malajziai szervezetek, hogy egy alapos megértése a elvek, készségek és képességek szükségesek működnek hatékonyan vezetők a nagyon versenyképes globális üzleti környezetben. Az előadás természetesen tartalom az Open Distance Learning (távoktatás) biztosítja, hogy a tanulók nem kell elmozdít a munkahelyükről. A modern és nagyon fontos a program tartalma támogatja az online és szemtől-szembe tutor támogatást, videokonferencia alapú interakció és lakossági School cum Project Műhely.

A program jellemzői

Program felajánlott egy távoktatást módja az oktatás és Látogathatóság hozzáférést és a rugalmasság elemeinek alkalmas arra, hogy a követelményeknek dolgozó felnőttek Malajziában.

  • Tartalom fejlesztett közösen való részvétel a COL és a vezető nyitott egyetemek Ázsiában.
  • Global tartalmat amelyek megfelelően illeszkednek a helyi üzleti környezet.
  • Hatékony tanulás által támogatott interaktív és jól megtervezett tanulás támogató rendszer, beleértve a szemtől szembe tutorialok, online és telefonos konzultáció, videokonferencia támogatása, menetes megbeszélések és az esetleges kölcsönhatás ipar vezetői.
  • Program szállítási minősített egyetemi oktatók.
  • Magas szintű alkalmazás orientáció használata révén esettanulmányok és a projekt munka alkatrész.

Karrier kilátások

Management diplomások a program pozicionálják magukat, közép és felső szintű vezetői pozíciókat a nemzeti és nemzetközi szervezetekkel, törekednek a felfelé irányuló mobilitás a saját szervezetek, illetve vegye fel kihívást megbízásokat vezető pozíciókat az iparban vagy a szolgáltató szektorban.

Természetesen támogató tevékenységek

Nézzük a sajátosságait a végrehajtó MBAprogramme, és a várható hallgatói, a program a szállítási elfogadott több funkciók az online hallgatók támogatása mellett a szembe támogatást. Az alábbi thecomponents a theprogramme szállítás:

Face-to-face Tutor támogatás: Az oktatók részt vevő 5 bemutató foglalkozások száma természetesen, hogy szemtől-szembe útmutatók tanulók, valamint az e-mail alapú támogatás a hallgató által lekérdezések. Legfeljebb 25 diák esetében javasolt a hozzárendelt tutor egy adott pályán. A onlinetutorial támogatást fognak nyújtani alapján előre meghirdetve, és a diákok várhatóan aktívan részt vesz az üléseken. Összesen 5 bemutató ülés szemeszterenként terveznek minden természetesen. Az oktatók vezet megbeszélések oktatóanyagokat és magyarázatot nyújt kapcsolatos kérdésekben során, jelölje meg feladatokat, visszajelzést adnak tanácsot, valamint a fejlődés nyomon követéséhez. Az oktatók is folytat esettanulmány viták részeként leírással.

Az online csevegés lehet elvégezni vagy anélkül audio és video bemutató. Beszélgetések és üzenetek osztály projektek és esettanulmányok is felkerül az egész osztály vagy egy adott csoportja a hallgatók. Ott van még a chat-log funkció részleteit tartalmazó csevegés, amely a tanulók megtekinthetik bármikor. Az oktatók és a kurzus koordinátorok is folytat internetes beszélgetésfonalak aktuális témákat az egyes pályán.

Videokonferencia támogatása: A videokonferencia lehetőség rendelkezésre áll lefolytatására oktató néha. Az is lehet használni vezetésére Viva Voce hallgatói kutatási projektek a program keretében. Javára a diákok, előadások neves akadémikusok és iparági szakértők is meg lehet szervezni videokonferencia.

Vita szoba tanuló interakció részeként Wawasanlearn jellemzői: Ez egy interaktív környezet, amelyben a diákok megbeszéléseket és kérdéseket tehetnek fel egymás között, szervezi az esetben viták, tapasztalatok megosztása és egyéb interakciók. A diákok arra ösztönzik, hogy alkotnak tanulási közösségek, amelyek javítják a tanulás megosztása más tapasztalatait, valamint a tanulás a különböző alkalmazások a koncepciók, a különböző szervezetek

Lakossági School cum Project Műhely (RSPW): A lakossági School cum Project Műhely, elosztva a hétvégén megrendezésre kerül, amint minden félévben az intenzív kölcsönhatás iparági szakértők, hogy fokozzák a tudás és segítse befejezzék a projekt munka. Ezen kívül a lakossági School platformot nyújt a tanulók számára, hogy megosszák tapasztalataikat és létrehozza hasznos hálózatok.

Digitális Könyvtár hozzáférés A regisztrált tanulók után a hitelesítés, akkor férhetnek hozzá az elektronikus könyvtári katalógusok, adatbázisok, e-könyvek, e-folyóiratok és egyéb virtuális referencia források.

Praktikus útmutató a menedzsment guruk: Keresztül együttműködése BBC és a COL, Charles Handy, a neves menedzsment professzor a London Business School és most egy független író, kapott megbízást, hogy készítse el "A Handy Guide to The guruk Management", mint egyfajta "alapvető bevezetés", hogy a programot az ilyen típusú. A Guide egy rádiós sorozat, összesen 12 program tartó 15 perces, az első adás a BBC World Learning szála oktatási programok, az elmúlt három hónapban a 2001. A diákok most hallja ezt a sorozatot - amely úgy néz ki, a munka tizenkét menedzsment guruk többek között Peter Drucker, Tom Peters, Sumantra Ghoshal, Kenichi Ohmae és Bill Gates - online a BBC World Service Learning English website http://www.bbc. co.uk/worldservice/learningenglish/work.

Belépési követelmények

(1) A rendszeres belépés

  • Bachelor Degree CGPA legalább 2,5; VAGY
  • Bachelor Degree CGPA kevesebb, mint 2,5, legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az adott területen; VAGY
  • Bármely más egyenértékű által elismert malajziai kormány és a szenátus által elfogadott, a University

(2) akkreditációja előzetes tapasztalati tanulás (APEL)

Akkreditációja előzetes tapasztalati tanulás (APEL) lehetőséget nyújt az egyének munkatapasztalattal, de hiányzik a formális egyetemi képesítéssel a felsőfokú tanulmányokra. APEL magában foglalja a nyilvántartás, dokumentáció és értékelését korábbi tapasztalati tanulás meghatározására, hogy milyen mértékben az egyén elérte a kívánt tanulási eredmények, a hozzáférést a tanulmányi program.

A pályázóknak meg kell felelniük az alábbi felvételi kritériumok által meghatározott felsőoktatási minisztérium (Mohe) és malajziai Képesítési Ügynökség (MQA):

  • A jelölt legyen legalább 30 éves kort a kérelem évében, és rendelkeznie kell legalább STPM / Diploma / egyenértékű (pl alapítvány) megfelelő szakmai tapasztalattal.
Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
24,750 MYR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő