Cox mba

Általános információk

Program leírás

Teljes munkaidős MBA programunk egy kétéves oktatási út, amely átveszi Önt az American Airlines Global Leadership Program (AAGLP), a Business Leadership Center (BLC) és az Associate Board Executive Mentoring Programon keresztül. Ezenkívül különböző párhuzamos interakciós tevékenységeink lehetőséget nyújtanak arra, hogy nyíltan ötleteket cseréljenek, koncepciókat dolgozzanak ki, és teszteljék az elméleteket az osztálytársaikkal, akik megtámadják Önt, és ebben a folyamatban segítenek Önnek abban, hogy jobb vezetővé váljon.Utazás az American Airlines Global Leadership Programon keresztül (AAGLP)

Az első év végén te és az osztálytársai két hétig utazni Nagy-Kínában, Indiában, Európában vagy Latin-Amerikában, hogy találkozzanak az üzleti vezetőkkel és a kormányzati tisztviselőkkel, a vállalati egyetemekkel és a kutatóparkokkal, és merüljenek el a helyi kultúra.


Hone Your Leadership Vezetés a Business Leadership Centerben (BLC)

Az iparági szakemberek, nem pedig a professzorok tanítják a BLC-t, ahol az akadémiai elmélet és a valós világ tapasztalata konvergál. Sok diákunk szerint a BLC volt a döntő tényező a SMU Cox kiválasztásában. A toborzók következetesen mondják el nekünk, hogy amikor minden más tulajdonság egyenlő a jelöltek között, erős vezetési és kommunikációs készségeket keresnek, hogy a többiek mellé álljanak a legjobb jelöltek. A BLC-n keresztül átmásolhatod a tankönyvet, és kapsz speciális csapatépítő tréninget és egyéni coachingot, amely különféle előnyökkel jár, mint más iskolák jelöltjei.


Hagyja, hogy az Associate Board Executive Mentoring Program legyen az útmutató

A Mentőmunka a Mentőbizottsági Mentorálási Programból az MBA programon és a karrier-keresőn keresztül vezethet. Sok mentor SMU Cox alumni, és ismeri a tapasztalatot. Ennek a programnak a résztvevőjeként a Dallas / Fort Worth Metroplex egyik legjelentősebb vállalatából 200 fős üzleti vezetők elitcsoportja dörgeti a könyököket. Társbizottságunkon tevékenykedő vezetők biztosítják a kapcsolattartókat, karrier tanácsadást és az ipar betekintést, amelyet csak tapasztalt szakemberek kínálhatnak. Látható, hogy mennyire értékes ez a program a karriered fejlődéséhez.


Tanterv

Sok hallgatónk egyik legfontosabb vonzereje a Cox School of Business oktatás teljes egyensúlya volt. A diplomások hagyják, hogy tudják, hogyan kell hatékonyan kommunikálni, inspirációt vezetni, hétszámjegyű költségvetést kezelni, és tárgyalni a globális kereskedelemről. A Cox diplomás megérti, hogy a siker egy mozgó cél, és a gyors gondolkodás és rugalmasság a siker kulcsa.

A Cox tananyag egy folyamatosan fejlődő program, melynek célja, hogy előkészítse a készségeket, amelyeknek sikeresnek kell lenniük, és kihívást jelent, hogy fejlessze őket a lehetőségeihez. A világhírű Global Leadership Program, a Business Leadership Center és az Associate Board Mentoring Program integrálásával a tanítás rugalmas megközelítésével testreszabhatja az oktatást a szakmai célok alapján, a tanfolyam kiválasztásának középpontjába, hogy szakembergé váljon egy adott területen, vagy válasszon különböző tudományágak egy általánosabb irányítási perspektívát. További részletek: Választók és koncentrációk. Minden kifejezés két modulra oszlik: A és B. A modulok nyolc hét hosszúak. Egyes kurzusok szorosan integráltak, míg mások önállóak.


Cox MBA választók és koncentrációk

A Cox MBA program lehetővé teszi a nappali tagozatos hallgatók számára, hogy legfeljebb két akadémiai koncentrációt válasszanak. Minden MBA hallgató kezdetben beiratkozott az Általános Menedzsment Koncentrációba, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanfolyamok minden akadémiai kínálat.

SZÁMVITELI OSZTÁLY
Számvitel
Pénzügyi tanácsadás

PÉNZÜGYI OSZTÁLY
Pénzügy
Pénzügyi összefonódás a következőkkel: Vállalati pénzügyek vagy befektetések

INFORMATIKAI TECHNOLÓGIÁK ÉS MŰKÖDÉSI IRÁNYELV
Informatikai technológiák és műveletek menedzsment koncentrációja másodlagos koncentrációs lehetőségekkel Hi-Tech marketing, mennyiségi pénzügyi modellezés és menedzsment kontroll.

GAZDÁLKODÁSI ÉS SZERVEZETI HATÓSÁG
Stratégiai vezetés

MARKETING OSZTÁLY
értékesítés
Marketingkoncentráció a marketing tanácsadással vagy termék- és márkamenedzseléssel foglalkozik

STRATÉGIA ÉS VÁLLALKOZÓIPAR
Stratégia és vállalkozói szellem

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Tovább

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Kevesebb