{mbastudies-dual-degree:singular} a Dominikai Köztársaságban

A Legjobb {mbastudies-dual-degree:singular} Összevetése a Dominikai Köztársaságban 2019

MBA

A kettős mértéke lehetővé teszi a diákok teljes két különböző oktatási programok ugyanabban az időben. Kettős fok egyre népszerűbb lehetőség a diákoknak, akik szeretnék bővíteni a készségfejlesztés és képzés a versenyképes munkaerőpiacon.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Tanulmányozása felsőoktatás, a Dominikai Köztársaságban viszonylag kedvező lehetőség az egyik ország trhee nagy universitites, nevezetesen, a Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo és az Universidad Central del Este.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb {mbastudies-dual-degree:plural} a Dominikai Köztársaságban 2019

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Duális Diplomák MBA Dominikai Köztársaság.  Próbáld meg inkább ezt: EMBA MBA!

Search for similar programs here