Filter
Duális Diplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Jogi tanulmányok {mbastudies-dual-degree:singular} Keress

A kettős mértéke lehetővé teszi a diákok teljes két különböző oktatási programok ugyanabban az időben. Kettős fok egyre népszerűbb lehetőség a diákoknak, akik szeretnék bővíteni a készségfejlesztés és képzés a versenyképes munkaerőpiacon.

Ez egy közös szak a Masters in Business Administration és a törvény. Ez a program célja, hogy megkönnyítse azok a diákok, akik szeretnének választani változatos karriert társasági jog. Az MBA jogi szak tulajdonosok egy diverzifikált karrier köre terén a polgári jog és az üzleti.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel : Jogi tanulmányok {mbastudies-dual-degree:singular} Összevetése 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Jogi tanulmányok

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

A JD / MBA program egy közös szak a Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen és a Hofstra Egyetemen Frank G. Zarb School of Business. A program általában befejező ... [+]

A JD / MBA program egy közös szak a Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen és a Hofstra Egyetemen Frank G. Zarb School of Business. A program általában befejeződött négy év alatt, de a diákok is teljes a program kevesebb időt vesz nyári ülésszak és / vagy téli intersession tanfolyamok és keresi a hitelt bizonyos üzleti képzések hozott, mint az alapképzésben.

A JD / MBA program biztosít a hallgatók:

tudás a közigazgatási eljárás szükséges ügyvédi folytató pályára az üzleti és non-profit intézmények; speciális jártasságot területeken kiegészítő törvény, például a számviteli, banki, pénzügyi, befektetési, marketing, ingatlan és az adózás; és ismerete gazdasági következményeit jogi eljárások. Maurice A. Deane School of Law követelmények ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Hempstead
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul