Self-Improvement {mbastudies-dual-degree:plural}

Self-Improvement {mbastudies-dual-degree:singular} Keresése

Diákok, akik szeretnének keresni a minősítést két különböző területen kell vizsgálni kereső kettős diplomát. Kettős fok lehetővé teszi a diákok teljes két különböző oktatási programok egyidejűleg, és jellemzően rövidebb idő alatt, mint minden egyes fok lenne szükség.

Kérj Információt : Self-Improvement {mbastudies-dual-degree:singular} Tekintsd meg 2019

Mutass többet

Egy-egy program: személyes coaching a végrehajtó

Foster College of Business Administration at Bradley University
Campus Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Peoria Chicago

Egyéni fejlesztési ülés lehetőséget kínálnak arra, hogy jelentősen javítani egyéni vezetői képesség és interperszonális hatékonyságát. Az egyéni coaching ülés segítségével a leghatékonyabb értékelési eszközök lesznek kialakítva, hogy az adott igényeket és célokat. [+]

Egyéni fejlesztési ülés lehetőséget kínálnak arra, hogy jelentősen javítani egyéni vezetői képesség és interperszonális hatékonyságát. Az egyéni coaching ülés segítségével a leghatékonyabb értékelési eszközök lesznek kialakítva, hogy az adott igényeket és célokat.

Fókusz

Révén személyre szabott coaching, akkor jön, hogy jobban megértsék a képességeit ... valamint azt, hogy milyen stílusokat dolgozik az Ön számára, és milyen viselkedés lehet tart vissza. Majd dolgozik egy képzett, őszinte "coach", hogy cselekvési tervet dolgoz ki saját fejlesztési, valamint konkrét lépések kidolgozása a csapat.

Folyamat ... [-]