Filter
Duális Diplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Vendéglátás {mbastudies-dual-degree:singular} Összes megtekintése

Diákok, akik szeretnének keresni a minősítést két különböző területen kell vizsgálni kereső kettős diplomát. Kettős fok lehetővé teszi a diákok teljes két különböző oktatási programok egyidejűleg, és jellemzően rövidebb idő alatt, mint minden egyes fok lenne szükség.

A fő szempontok szerepelnek a MBA Hospitality program alkalmazottak fejlődését, ügyfélszolgálat, és a vendéglátás üzleti szempontok, mint a pénzügyek, az emberi erőforrások és a számvitel. Az időtartam a mértéke tizenkét hónap, és a diákok kapnak egy rövid áttekintést a turizmus, a reklám, az egészségügy, a nemzetközi üzleti és marketing.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel : 2 Vendéglátás {mbastudies-dual-degree:singular} Keresése 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Vendéglátás

INSEEC Chambéry campus

Az MSc. / MBA Luxus Vendéglátás és Esemény Menedzsment egy háromszakaszos kurzus 333 óra szemtől-szembe képzés, amely érdemes 60 ECTS vagy 26 amerikai kredit. Minden órát ... [+]

Az MSc. / MBA Luxus Vendéglátás és Esemény Menedzsment egy háromszakaszos kurzus 333 óra szemtől-szembe képzés, amely érdemes 60 ECTS vagy 26 amerikai kredit.

Minden órát angolul tanítanak.

A program multidiszciplináris megközelítést kínál: szilárd üzleti, stratégiai, marketing és kommunikációs ismeretek kombinálva a gyakorlati oldallal, az aktív szakemberek hozzájárulásának és a helyszíni látogatásoknak köszönhetően.

Biztosítja a szükséges ismereteket és szakértelmet a luxusszolgálat számára az egyetemi pillérek és a különböző iparági szegmensek gyakorlati kurzusaival.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

Ez a kurzus közvetlenül alkalmazható a luxus vendéglátásban való munka során, különféle szolgáltatásokban, mint például a humán erőforrás, a műveletek, az élelmiszer és az ital, az eseménykezelés, az értékesítés vagy a vendégszolgáltatás.... [-]

Franciaország Chambéry Svájc Geneva
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Glion Institute of Higher Education

A Glion Felsőoktatási Intézet (GIHE) büszke arra, hogy partnere a Grenoble Ecole de Management (GEM) számára, hogy felajánlja ezt a kettős szakot. ... [+]

A gyorsított, hogy az új lehetőségeket

A Glion Institute of Felsőoktatási Intézet (GIHE) büszke arra, hogy partnere a Grenoble Ecole de Management (GEM) számára, hogy ezt a kettős szakot kínálja, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy MBA-t és mesterképzést szerezzenek a nemzetközi vendéglátó üzletágban egy év alatt.

Ez az egyedülálló kettős fokozatú mester program kombinálja az intenzív gyakorlati tantervet, amelynek középpontjában a mai irányítási kihívások és a legfontosabb működési koncepciók állnak. Felkészíti a hallgatókat, hogy holisztikus vezetők legyenek globális üzleti szemlélettel és stratégiákkal a vezetői és vállalkozói kezdeményezések ösztönzésére.... [-]

Svájc Montreux
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul