Miért válassza a Dubai-London Executive MBA programot?


A tanulás megközelítése intenzív, szigorú és szórakoztató. Meg fog tanulni a globálisan elismert oktatók, akik szakértők a saját területén. Az egyes tanulók - a különböző nemzetiségekből, munkaköri feladatokból és az iparágak - perspektívái a tanulás kulcsfontosságú elemei, nemcsak az osztálytermi megbeszélésekben, hanem a csoportmunkában is.

A Dubai-London Executive MBA programja:

 • Szigorú, igényes és karrier-orientált program, amely magas színvonalú ösztöndíjra tesz szert
 • Ötletek a cselekvésre, keretekre és gondolkodási eszközökre, amelyek azonnal alkalmazhatók a munkával kapcsolatos felelősségére
 • Választható választható kurzusok széles választéka a szélesség és a mélység eléréséhez
 • Egy világhírű kar tudása és tapasztalata, amely a tudósokkal, az iparral és a kormányzattal folytatott folyamatos partnerségen dolgozik
 • Az a lehetőség, hogy többnemzetiségű perspektívát nyerjen azzal, hogy a kari és a résztvevők számos nemzeti és kulturális háttérrel együttműködnek
 • Opcionális nemzetközi megbízások számos ország üzleti ügyeinek tanulmányozására
 • A karrierfejlesztés felgyorsításának eszközei, valamint a támogató szervezethez való hozzájárulásának növelése
 • Egy részmunkaidős MBA, amely ugyanolyan mértékben jár, mint a teljes munkaidős MBA
 • A lehetőséget, hogy tanulmányozzák és hálózatot építsenek Dubaiban és Londonban, mindkettő a világ vezető pénzügyi központja. Lásd a London Advantage.

Karrier Impact

Hogyan befolyásolja a Dubai-London EMBA a karrieremet?

Célunk, hogy a világ bármely pontján sikeresen kezeljük és működtetjük. A programformátum lehetővé teszi az Ön teljesítményének azonnali javítását, valódi hatását a vállalatnál, bemutatva az új ismereteit és készségeit, ellenőrizheti hatékonyságukat, és építhet rájuk.

Egy világhírű tanszék által támogatott gyakorlati üzleti helyzetek feltárása és a vezetői gondolkodás új módjainak feltárása a szigorúan kiválasztott, nagyra törő és nemzetközileg sokszínű vezetők csoportjával. Ez a dinamikus kombináció megváltoztatja a döntéshozatali megközelítését, és új ötleteket ad a fejlődéshez és a jövőbeli karriered alakításához.

Milyen segítséget nyújt a Dubai-London EMBA?

- Azonnali és kézzelfogható hatással a teljesítményére
- Gyorsított karrier
- A technikai vagy funkcionális feladatoktól az általános irányításig
- Vállalkozói készségek - a saját vállalkozása üzleti készségeinek fejlesztése vagy új és innovatív ötletek megvalósítása a szervezeten belül
- Valódi nemzetközi perspektíva
- Világméretű hálózat
- Globális üzleti lehetőségek
- Karrier tulajdonjog

Az MBA mellett

Átlagosan a London Business School Executive MBA diplomások megkétszerezik fizetésüket az érettségi után három éven belül, és a világon a legmagasabb fizetett MBA-k közé tartoznak.

Az EMBA diplomások törekvései és karrierjei tükrözik bármely ambiciózus és sikeres menedzserét - különböző utakat vállalnak, új vállalkozásokat vezetnek be, vagy új szintre emelik a promóciót.

Karrier Services

Dubai-London Executive MBA hallgatók várhatóan teljes munkaidőben foglalkoztatják, és támogatják a szervezetek különböző mértékben. A hallgatók hozzáférhetnek a készségek fejlesztéséhez és az online állásajánlatokhoz.

A karrier szolgáltatások EMBA-ra összpontosulása elsősorban a karrier önállóságán alapul. A készségfejlesztő műhelyekhez és a londoni Karrierresource könyvtárhoz való hozzáférés révén a Karrier Szolgáltatások célja, hogy a hallgatók rendelkezzenek a szükséges információkkal és készségekkel ahhoz, hogy segítsenek nekik saját karrierstratégiájuk fejlesztésében.

A karrier szolgáltatások támogatják a Dubai-London EMBA hallgatóit az iskolában való tartózkodásuk alatt, hogy szeretnék-e kihasználni karrierjüket a jelenlegi szervezetükön belül, vagy szándékoznak-e feltárni a lehetséges alternatívákat.

Program részletek


A Dubai-London Executive MBA program három részre oszlik.


Az első évfolyam során a tanfolyamokat négy napos blokk formában tanítják, amely két hétvégés napot és két hétköznapot tartalmaz.

A második évben a diákok választhatnak négy választani az iskolai választási portfolióról Londonban. Ekkor a diákok egyéni vezetői jelentést és egy tanulmányi csoportot készítenek. Négy napos modul lesz Dubaiban a személyes készségek fejlesztéséről.

A harmadik rész, a Capstone tanfolyam a program második évében is megtörténik. A Capstone kurzust Dubaiban tartják.

Célközönség

Executive MBA osztályunk olyan kivételes emberekből áll, akik mind hozzájárulhatnak a programhoz, mind pedig részesülhetnek. Röviden, azok az emberek, akik képesek arra, hogy ezt a "valami extraet" eljuttassák az előadói színházainkba. Ahogy a jelenlegi osztályprofilunkból látható, nincs "tipikus" Executive MBA hallgató a munkakultúrában és a nemzetiségben. Amit minden diákunk közös, az a potenciál és a motiváció, hogy valódi globális, többképes üzleti vezetőkké váljunk, akik:

 • kényelmes és sikeres globális környezetben
 • képes hatékonyan kezelni az embereket és a folyamatokat
 • képes gondolkodni stratégiailag
 • magabiztos a funkciók széles körében.
Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus London Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
79,950 USD
rendelkezésre áll
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date