E / MBA a fenntartható üzletágban

Business School Lausanne

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

E / MBA a fenntartható üzletágban

Business School Lausanne

Program áttekintés

Az E / MBA a fenntartható üzletágban egyedülálló program Svájcban, amely ötvözi az E / MBA oktatást mély merüléssel az üzleti fenntarthatósággal a BSL St. Gallen Egyetem egyetemi diplomáját a fenntartható üzletágban. Ideális olyan résztvevők és szakemberek számára, akik meglévő tapasztalataikra építenek, hogy valódi hatással legyenek az üzleti vállalkozásokra.

Ez a program két programot egyesít, az E / MBA és a Diploma in Sustainable Business, amely egy holisztikus tanulási élménnyel jár, amely átalakítja az üzleti és magad meghatározó módját a vezető változások és az innováció egy jobb világban. Gyakorlatilag minden alapképzést az E / MBA programból vesz át, és egyéves fenntarthatósági specializációval folytatja. Az eredmény egy olyan program, amely öntudatos, tudatos és fenntarthatóság-tudatos vállalkozóvá alakítja Önt.

 • Olyan személyes átalakulási utat fogsz megtenni, amely lehetővé teszi, hogy jobban megismerd magadat, felfedezd személyes céljaidat, és ápolja azt a képességét, hogy önmagad és mások irányába vezessen egy jobb világ felé. Egy olyan sokoldalú tanulási térbe merülsz, amely a személyes fejlődést személyes készségekkel, mentorálással és reflexiós gyakorlatokkal segíti elő.
 • A szokásostól eltérő gondolkodásnak lesz kitéve, mint a megszokottnál, és egy olyan külső perspektívát fedez fel, amely újradefiniálja az üzleti stratégiákat, mivel a fenntarthatósági kihívások vezérlik. Fedezzen fel innovatív koncepciókat és eszközöket az üzleti élet gazdasági, környezeti és társadalmi hatásával kapcsolatos globális kérdések kezeléséhez.
 • Összehasonlítja az üzleti és fenntarthatósági szemléleteket, és egy 10 hónapos vállalati tanácsadási projektben fogja alkalmazni őket a tanfolyam résztvevőivel. Felgyorsítja szakmai fejlődését, és lehetőséget kap arra, hogy pozitív hozzájárulást nyújtson a programban rejlő valódi szervezetnek.

BSL aláírás funkciók

 • Kisebb osztályok legfeljebb 20 jelölt személyre szabott figyelmet és támogatást a professzorok
 • Professzorok, akik tapasztalt és jelenleg aktív üzleti szakemberek és szakértők a saját területén
 • Nemzetközi és sokszínű környezet a 60 nemzetiségű diákokkal

Programbeállítások

1. lehetőség: E / MBA a fenntartható üzletmenetben - teljes munkaidő (1,5 év)

 • Ezt az opciót ajánljuk olyan szakembereknek, akik pályafutás-átmenetet keresnek, vagy szünetet akarnak tartani a munkától, és teljes mértékben a dinamikus tanulás immár
 • A program minden alapképzési E / MBA kurzust (6 hónap) és egy fenntarthatósági specializációt tartalmaz a teljes Fenntartható üzleti Diploma (1 év)
 • A tanácsadói projekt (a hagyományos értekezés helyettesítése) befejeződik a specializációs rész alatt

2. lehetőség: E / MBA a fenntartható üzletmenetben - részmunkaidős program (2 év)

 • Ezt a lehetőséget javasoljuk Svájcban vagy azon kívül dolgozó dolgozó szakembereknek, akik szeretnék megtartani foglalkoztatásukat és részmunkaidőben tanulni, ami azt jelenti, hogy néhány héten
 • A program minden alapképzési E / MBA kurzusból (1 év) és egy fenntarthatósági specializációból áll, a teljes Fenntartható Üzleti Diploma (1 év)
 • A tanácsadói projekt (a hagyományos értekezés helyettesítése) befejeződik a specializációs rész alatt

3. lehetőség: E / MBA a fenntartható üzleti életben - Executive Program (2 év)

 • Ezt a lehetőséget javasoljuk a svájci székhelyű dolgozó szakembereknek, akik szeretnék megtartani foglalkoztatásukat és részmunkaidőben tanulni, ami azt jelenti, hogy néhány héten
 • A program minden alapképzési E / MBA kurzusból (1 év) és egy fenntarthatósági specializációból áll, a teljes Fenntartható Üzleti Diploma (1 év)
 • A tanácsadói projekt (a hagyományos értekezés helyettesítése) befejeződik a specializációs rész alatt

GYIK

Milyen specializációk állnak rendelkezésre?
Az MBA-szinten csak a fenntartható üzletágra szakosodott szakirány. A specializáció felvétele az MBA fokozatra 6 hónapra bővíti a program időtartamát, és magában foglalja a BSL és a St. Gallen Egyetem "Diploma in Sustainable Business" diplomáját.
Mi a BSL oktatásának nyelve?
A BSL minden kurzusa angol nyelven érhető el.
Milyen TOEFL pontszámot kell alkalmazni a BSL-ben?
A kiválasztási folyamat részeként a sikeres pályázókat megkérdezzük, hogy értékeljék angol nyelvüket és sikerük esélyeit az adott programban. Útmutatóként angol szintre van szüksége az alábbiak szerint:
MBA / EMBA programok: IELTS: 6.5, TOEFL: 90, TOEIC: 800 (csak egy teszt szükséges).
A BSL TOEFL kód 0018.
A BSL kínál ösztöndíjat?
A BSL eseti alapon ösztöndíjat biztosít a kiválasztott programok számára. További információért kérjük, olvassa el a tandíj díját
Szükségem van a GMAT-ra az MBA vagy az EMBA programba való belépéshez?
A GMAT pontszám nem szükséges az MBA és az EMBA felvételhez, mivel a BSL környezetben való sikeres esélyeinket egy interjú során értékeljük. Minden MBA és EMBA jelöltet interjút a program igazgatója, mielőtt csatlakozott a programhoz.
A BSL kínál online tanfolyamokat?
A BSL nem rendelkezik online tanfolyamokkal azért, mert a tanulási és gyakorló menedzsmentet más csoportokkal és osztályokkal együtt kell tanulni. Leginkább a tanárok útmutatásával tanulhatják meg, akik maguk dolgoznak az üzleti életben. Az ilyen "élő" gyakorlat nem lehetséges online módon.
Mi az "akkreditáció" jelentése?
Az intézményi és program akkreditációk biztosítják, hogy az iskola és programjai magas színvonalú oktatási színvonalat biztosítsanak. Az üzleti iskoláknak csak 10% -a akkreditált (szigorú akkreditációs eljáráson esett át). A BSL volt az első üzleti iskola Európában, hogy teljes körű ACBSP akkreditációt érjen el valamennyi programja számára 1996-ban. Az intézményi akkreditációk, mint például az AACSP és az EQUIS, igazolják egy iskola életképességét, míg a program akkreditációi, például az AMBA (csak MBA programok) és Az ACBSP (minden üzleti program esetében, beleértve a doktori szintet is) érvényesítheti a szállított programok folyamatosan magas színvonalát. További információk a BSL akkreditációjáról: Ranglisták és akkreditációk.
Miért nem a BSL a svájci ENIC listán?
A svájci ENIC rendszer jelenleg csak svájci állami tulajdonú egyetemeket sorol fel, és nem jegyezhet be olyan magánintézményeket, mint az IMD vagy a BSL.
Mekkora a becsült életköltség Lausannában?
A BSL tanáccsal látja el a diákokat, hogy havonta legalább 2500 CHF-t költsenek az élelmiszerekkel, szállással, helyi utazással / ingázással, iskolai tankönyvekkel, szociális / szórakoztatási és egészségügyi biztosítással kapcsolatos kiadásokkal kapcsolatban.
Becsült költségek - kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek havi költségek becslései, amelyek a hallgató költségvetésétől és életstílusától függően változnak:
 • Havi szállás értékelése: CHF 1000 - CHF 2500
 • A havi élelmiszer-költségek becslése: CHF 600 - CHF 800
 • A havi utazási költségek becslése: CHF 100 - CHF 250
 • Havi betegbiztosítási becslés: CHF 300 - CHF 500

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden svájci hallgatót Svájcban lévő egészségügyi és balesetbiztosítónak kell biztosítania, még akkor is, ha már rendelkezik nemzetközi utazási biztosítással. (A BSL segít abban, hogy találjon biztosítótársaságot, ha Svájcban már nem rendelkezik biztosítással).

Hol élhetnék Lausanne-ban?

Lásd a házat és a szállásoldalt

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Business School Lausanne

Utoljára frissítve February 28, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 19, 2019
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Price
ár
49,800 CHF
Locations
Svájc - Lausanne, Vaud
Kezdet : feb. 19, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 19, 2019
Svájc - Lausanne, Vaud
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Svájc - Lausanne, Vaud
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt