Hivatalos Leírás

Program áttekintés

Az E / MBA a fenntartható üzletben egy egyedülálló program Svájcban, amely ötvözi az E / MBA képzést az üzleti fenntarthatóság mélyreható merülésével. Ideális azoknak a résztvevőknek és szakembereknek, akik a meglévő tapasztalataikra építenek, hogy valódi hatást gyakoroljanak az üzleti életre.

Ez a program két programot ötvöz egybe: az E / MBA és a Fenntartható Üzleti Diploma, ami egy holisztikus tanulási élményt eredményez, amely átalakítja, hogyan határozza meg az üzleti életet és magát a jobb világ vezető változásainak és innovációjának. Gyakorlatilag az alapítványi kurzusokat az E / MBA programból veszi, és folytassa a fenntarthatóság szakosodásával. Az eredmény egy olyan program, amely önmaga tudatos, jól tájékozott és fenntartható tudatos vállalkozóvá alakítja Önt.

 • Olyan személyes átalakulási utat fogsz megtenni, amely lehetővé teszi, hogy jobban megismerd magadat, felfedezd személyes céljaidat, és ápolja azt a képességét, hogy önmagad és mások irányába vezessen egy jobb világ felé. Egy olyan sokoldalú tanulási térbe merülsz, amely a személyes fejlődést személyes készségekkel, mentorálással és reflexiós gyakorlatokkal segíti elő.
 • A szokásostól eltérő gondolkodásnak lesz kitéve, mint a megszokottnál, és egy olyan külső perspektívát fedez fel, amely újradefiniálja az üzleti stratégiákat, mivel a fenntarthatósági kihívások vezérlik. Fedezzen fel innovatív koncepciókat és eszközöket az üzleti élet gazdasági, környezeti és társadalmi hatásával kapcsolatos globális kérdések kezeléséhez.
 • Ön összehozza az üzleti és a fenntarthatósági ismereteket, és a tanfolyam résztvevőivel konzultációs projektben fogja alkalmazni őket. Ön felgyorsítja a szakmai növekedést, és lehetősége lesz arra, hogy pozitívan járuljon hozzá egy igazi szervezethez a programon belül.

BSL aláírás funkciók

 • Kisebb osztályok legfeljebb 20 jelölt személyre szabott figyelmet és támogatást a professzorok
 • Professzorok, akik tapasztalt és jelenleg aktív üzleti szakemberek és szakértők a saját területén
 • Nemzetközi és sokszínű környezet a 60 nemzetiségű diákokkal

Programbeállítások

1. lehetőség: E / MBA a fenntartható üzleti életben - teljes munkaidős program (1 év)

 • Ezt az opciót ajánljuk olyan szakembereknek, akik pályafutás-átmenetet keresnek, vagy szünetet akarnak tartani a munkától, és teljes mértékben a dinamikus tanulás immár
 • A program az összes alapító E / MBA kurzust (6 hónap) és a fenntarthatóság szakosodását foglalja magában a teljes diploma a fenntartható üzleti programban (6 hónap)
 • A konzultációs projekt (a hagyományos tézis helyettesítése) a program során befejeződik

2. lehetőség: E / MBA a fenntartható üzletmenetben - részmunkaidős program (2 év)

 • Ezt az opciót Svájcban vagy azon kívül dolgozó szakemberek számára ajánljuk, akik szeretnék foglalkoztatni és részmunkaidőben tanulni, ami azt jelenti, hogy néhány héten keresztül órákba járnak
 • A program minden alapképzési E / MBA kurzusból (1 év) és egy fenntarthatósági specializációból áll, a teljes Fenntartható Üzleti Diploma (1 év)
 • A konzultációs projekt (a hagyományos tézis helyettesítése) a program során befejeződik

GYIK

Milyen specializációk állnak rendelkezésre?
Az egyetlen MBA szakon elérhető szakirány a Fenntartható üzlet.
Mi a BSL oktatásának nyelve?
A BSL minden kurzusa angol nyelven érhető el.
Milyen TOEFL pontszámot kell alkalmazni a BSL-ben?
A kiválasztási folyamat részeként a sikeres pályázókat megkérdezzük, hogy értékeljék angol nyelvüket és sikerük esélyeit az adott programban. Útmutatóként angol szintre van szüksége az alábbiak szerint:
MBA / EMBA programok: IELTS: 6.5, TOEFL: 90, TOEIC: 800 (csak egy teszt szükséges).
A BSL TOEFL kód 0018.
A BSL kínál ösztöndíjat?
A BSL eseti alapon ösztöndíjat biztosít a kiválasztott programok számára. További információért kérjük, olvassa el a tandíj díját
Szükségem van a GMAT-ra az MBA vagy az EMBA programba való belépéshez?
A GMAT pontszám nem szükséges az MBA és az EMBA felvételhez, mivel a BSL környezetben való sikeres esélyeinket egy interjú során értékeljük. Minden MBA és EMBA jelöltet interjút a program igazgatója, mielőtt csatlakozott a programhoz.
A BSL kínál online tanfolyamokat?
A BSL nem rendelkezik online tanfolyamokkal azért, mert a tanulási és gyakorló menedzsmentet más csoportokkal és osztályokkal együtt kell tanulni. Leginkább a tanárok útmutatásával tanulhatják meg, akik maguk dolgoznak az üzleti életben. Az ilyen "élő" gyakorlat nem lehetséges online módon.
Mi az "akkreditáció" jelentése?
Az intézményi és program akkreditációk biztosítják, hogy az iskola és a programjai magas színvonalú oktatási szintet kínáljanak. Az üzleti iskoláknak csak 10% -a akkreditált (szigorú akkreditációs eljáráson esett át). A BSL volt az első üzleti iskola Európában, hogy teljes körű ACBSP akkreditációt érjen el valamennyi programja számára 1996-ban. Az intézményi akkreditációk, mint például az AACSP és az EQUIS, igazolják egy iskola életképességét, míg a program akkreditációi, például az AMBA (csak MBA programok) és Az ACBSP (minden üzleti program esetében, beleértve a doktori szintet is) érvényesítheti a szállított programok folyamatosan magas színvonalát. További információk a BSL akkreditációjáról: Ranglisták és akkreditációk.
Miért nem a BSL a svájci ENIC listán?
A svájci ENIC rendszer jelenleg csak svájci állami tulajdonú egyetemeket sorol fel, és nem jegyezhet be olyan magánintézményeket, mint az IMD vagy a BSL.
Mekkora a becsült életköltség Lausannában?
A BSL tanáccsal látja el a diákokat, hogy havonta legalább 2500 CHF-t költsenek az élelmiszerekkel, szállással, helyi utazással / ingázással, iskolai tankönyvekkel, szociális / szórakoztatási és egészségügyi biztosítással kapcsolatos kiadásokkal kapcsolatban.
Becsült költségek - kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek havi költségek becslései, amelyek a hallgató költségvetésétől és életstílusától függően változnak:
 • Havi szállás értékelése: CHF 1000 - CHF 2500
 • A havi élelmiszer-költségek becslése: CHF 600 - CHF 800
 • A havi utazási költségek becslése: CHF 100 - CHF 250
 • Havi betegbiztosítási becslés: CHF 300 - CHF 500

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden svájci hallgatót Svájcban lévő egészségügyi és balesetbiztosítónak kell biztosítania, még akkor is, ha már rendelkezik nemzetközi utazási biztosítással. (A BSL segít abban, hogy találjon biztosítótársaságot, ha Svájcban már nem rendelkezik biztosítással).

Hol élhetnék Lausanne-ban?

Lásd a házat és a szállásoldalt

Program oktatási nyelve:
Angol
Business School Lausanne

1 további kurzus Business School Lausanne »

Utoljára frissítve March 20, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
44,800 CHF
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date