Read the Official Description

program áttekintés

A BSL E / MBA olyan transzformációs, nem tranzakciós tapasztalat, amely megkönnyíti a tanulás és a személyes fejlődést, mint öntudatos, adaptív és felelős vezető.

 • Egyéni átalakulási útra indulsz, amely lehetővé teszi Önnek, hogy jobban megismerje magát, újra felfedezze személyes célját, és ápolja vezetői képességét, hogy értelmes változást hozzon létre a világban. Egy olyan tanulási térbe merülsz, amely személyes készségedet segíti a puha készségek tanfolyamokon, egy-egy mentoráláson és más munkatársak számára.
 • A fejét fejleszti, és a szokásostól eltérő gondolkodásnak kitett, mint a szokásosnál. Háromdimenziós tanulásunk, az "én", a "mi" és a "mindannyian" révén olyan képességeket és perspektívákat ápolunk, amelyek felhatalmazzák Önt, hogy megértse és reagáljon a globális üzleti kihívásokra egyéni, kollektív és szisztémás szempontból.
 • Ön befektetni fog a szakmai növekedésbe, és feltárja azokat a lehetőségeket, amelyekkel korábbi tapasztalatait, erősségeit és szenvedélyeit egy teljes életciklusra összpontosítja. Az MBA Tanácsadói Projekten keresztül fogsz megnyerni, és azonnal megtanulja, amit megtanul: Válasszon üzleti tervprojektet egy induló vállalkozás, egy családi vállalkozás vagy egy választott vállalat között, és egy Dél-afrikai Szociális Impakt Tanácsadó Projektet.

BSL aláírás funkciók

 • Kisebb osztályok legfeljebb 20 résztvevő személyre szabott figyelmet és támogatást professzorok
 • Professzorok, akik tapasztalt és jelenleg aktív üzleti szakemberek és szakértők a saját területén
 • Nemzetközi és sokszínű környezet a 60 nemzetiségű diákokkal

Programbeállítások

1. lehetőség: MBA - teljes munkaidő (1 év)

 • Ezt a lehetőséget ajánljuk olyan szakembereknek, akik pályafutás-átmenetet keresnek, vagy szakítani akarnak a munkájukról, és teljes mértékben a dinamikus tanulásba merülnek
 • Az osztályok három napos modulokon vannak (csütörtökön és szombaton), amelyeket körülbelül egyhetente kb
 • Az MBA Consulting Project befejeződött az elmúlt 14 hét során

2. lehetőség: MBA - részmunkaidős program (2 év)

 • Ezt a lehetőséget javasoljuk Svájcban vagy azon kívül dolgozó dolgozó szakemberek számára, akik szeretnék megtartani foglalkoztatásukat és részmunkaidős tanulmányokat folytatni, ami azt jelenti, hogy a MBA órákat néhány héten belül Lausanne-i egyetemen tartják.
 • Az osztályok háromnapos modulokban vannak (csütörtökön és szombaton), amelyeket minden 4-5 hét alatt körülbelül két év alatt veszünk meg
 • Az MBA Consulting Project az elmúlt 12 hónapban befejeződött

EMBA - Executive MBA Program (1,5 Év)

 • Ezt az opciót javasoljuk Svájcban dolgozó dolgozó szakembereknek, akik szeretnék megtartani foglalkoztatásukat és részmunkaidős tanulmányokat folytatni, ami azt jelenti, hogy néhány hetente MBA-órákat vesz igénybe a lausannei egyetemen.
 • Az osztályok háromnapos modulokban (csütörtök-szombat vagy három egymást követő szombat) vannak tervezve, amelyeket 4-5 hetente kb. 1,5 év alatt
 • Az EMBA Consulting Project az elmúlt 12 hónapban befejeződött

GYIK

Milyen specializációk állnak rendelkezésre?

Az MBA-szinten csak a fenntartható üzletágra szakosodott szakirány. A specializáció felvétele az MBA fokozatra 6 hónapra bővíti a program időtartamát, és magában foglalja a BSL és a St. Gallen Egyetem "Diploma in Sustainable Business" diplomáját.

Mi a BSL oktatásának nyelve?

A BSL minden kurzusa angol nyelven érhető el.

Milyen TOEFL pontszámot kell alkalmazni a BSL-ben?

A kiválasztási folyamat részeként a sikeres pályázókat megkérdezzük, hogy értékeljék angol nyelvüket és sikerük esélyeit az adott programban. Útmutatóként angol szintre van szüksége az alábbiak szerint:

MBA / EMBA programok: IELTS: 6.5, TOEFL: 90, TOEIC: 800 (csak egy teszt szükséges).

A BSL TOEFL kód 0018.

A BSL kínál ösztöndíjat?

A BSL eseti alapon ösztöndíjat biztosít a kiválasztott programok számára. További információért kérjük, olvassa el a tandíj díját

Szükségem van a GMAT-ra az MBA vagy az EMBA programba való belépéshez?

A GMAT pontszám nem szükséges az MBA és az EMBA felvételhez, mivel a BSL környezetben való sikeres esélyeinket egy interjú során értékeljük. Minden MBA és EMBA jelöltet interjút a program igazgatója, mielőtt csatlakozott a programhoz.

A BSL kínál online tanfolyamokat?

A BSL nem rendelkezik online tanfolyamokkal azért, mert a tanulási és gyakorló menedzsmentet más csoportokkal és osztályokkal együtt kell tanulni. Leginkább a tanárok útmutatásával tanulhatják meg, akik maguk dolgoznak az üzleti életben. Az ilyen "élő" gyakorlat nem lehetséges online módon.

Mi az "akkreditáció" jelentése?

Az intézményi és program akkreditációk biztosítják, hogy az iskola és a programjai magas színvonalú oktatási szintet kínáljanak. Az üzleti iskoláknak csak 10% -a akkreditált (szigorú akkreditációs eljáráson esett át). A BSL volt az első üzleti iskola Európában, hogy teljes körű ACBSP akkreditációt érjen el valamennyi programja számára 1996-ban. Az intézményi akkreditációk, mint például az AACSP és az EQUIS, igazolják egy iskola életképességét, míg a program akkreditációi, például az AMBA (csak MBA programok) és Az ACBSP (minden üzleti program esetében, beleértve a doktori szintet is) érvényesítheti a szállított programok folyamatosan magas színvonalát. További információk a BSL akkreditációjáról: Ranglisták és akkreditációk.

Miért nem a BSL a svájci ENIC listán?

A svájci ENIC rendszer jelenleg csak svájci állami tulajdonú egyetemeket sorol fel, és nem jegyezhet be olyan magánintézményeket, mint az IMD vagy a BSL.

Mekkora a becsült életköltség Lausannában?

A BSL tanáccsal látja el a diákokat, hogy havonta legalább 2500 CHF-t költsenek az élelmiszerekkel, szállással, helyi utazással / ingázással, iskolai tankönyvekkel, szociális / szórakoztatási és egészségügyi biztosítással kapcsolatos kiadásokkal kapcsolatban.

Becsült költségek - kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek havi költségek becslései, amelyek a hallgató költségvetésétől és életstílusától függően változnak:

Havi szállás értékelése: CHF 1000 - CHF 2500
A havi élelmiszer-költségek becslése: CHF 600 - CHF 800
A havi utazási költségek becslése: CHF 100 - CHF 250
Havi betegbiztosítási becslés: CHF 300 - CHF 500

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden svájci hallgatót Svájcban lévő egészségügyi és balesetbiztosítónak kell biztosítania, még akkor is, ha már rendelkezik nemzetközi utazási biztosítással. (A BSL segít abban, hogy találjon biztosítótársaságot, ha Svájcban már nem rendelkezik biztosítással).

Hol élhetnék Lausanne-ban?

Program taught in:
Angol
Business School Lausanne

See 1 more programs offered by Business School Lausanne »

Last updated March 11, 2018
This course is Campus based
Start Date
feb. 19, 2019
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
feb. 19, 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

feb. 19, 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date

The BSL Positive Impact E/MBA