E-vezetés MBA

Általános információk

Program leírás

Dióhéjban, az e-Leadership MBA Program tananyag készül BDS tervezés (üzleti + digitális + stratégiai) és az alábbi három fő szabvány MBA tartalomszolgáltatás területén: a legtöbb alapvető üzleti MBA (GMP), több alapvető technológia MBA ( ICT), és néhány kulcsfontosságú stratégiai Executive MBA (Leadership) modulokat. Ez azt jelentette, hogy a legjobb fajta MBA tapasztalat (hagyományos és korszerű technológiával és stratégia-orientált e-vezetés).

A kétéves e-Leadership MBA program áll 18 (17 + 1 bevezető) modulok gyakorolni időtartama 40 előadók vezetett kontakt óra (előadások) minden (összesen 720 kontaktóra). Per minden modul tantárgyi programok, amellett, hogy az aktív részvétel modul előadások, a diákok is szükség lesz, hogy némi tanfolyam saját (pre-mérés utáni mérés, távoli kölcsönhatások mentor és munkatársai) és / vagy a csapatmunka (esettanulmány, tematikus műhelyek). Összesen hallgatói munkaterhelés modulonként súlyozzuk ki a kapcsolódó számú ECTS / USCTS. A tanuló teljesítményét a tanulási eredmények fogják értékelni, és szerzett keresztül előadó észrevételei az egyéni értékelések és vizsgálata a legvégén minden modul.

Elején a program, a diákok fogják rendelni legalább egyéves csapatmunka a digitális átalakulás vagy induló üzleti tervben. A csoport tagjai előzsűrizzük és profilozott megfelelően képest mérete és szerkezete a teljes hallgatói generáció. Tematikus műhelyek (pl Design Thinking) kerül megrendezésre, hogy a tanulók és csapatuk foglalkozni a valódi üzleti terv kihívásokat. Üzleti tervek fogják értékelni és újra folyamatosan a program során, a benyújtott és felverték az Investment Forum (előtt egy csoport tényleges befektetők), a végén az első évben.

Ennek bizonyítéka sikeres elvégzésével a teljes e-Leadership MBA Program, a hallgatók kötelesek a tervezés, nyújtson, és megvédje a végső Diplomamunka egyénként megbízás végén a program. Ebben a gyakorlat tanulók élvezhetik támogatás és iránymutatás a Mentor, személyesen választotta ki a preferált előadást MBA Kar tagjai. Diplomamunka kell elkészíteni és alakú, mint egy szakmai vagy tudományos cikket készen a publikálásra. A sikeres védekezés a diplomamunka, és minden egyéb tanulmányi program követelményeinek, a diákok kapnak egy profi szakember (Master) Diploma in Business Administration és reklámozott MBA cím.

A tanulási eredmények az egyes modulok és a teljes MBA Program igazodik és összeegyeztethető legyen a tantervi követelmények és az oktatási standardok által meghatározott nemzetközi partnereink: kar a Kelley School of Business (Indiana University, USA), az International Association of MBA (AMBA ) és az Európai Bizottság (EU e-készségek, e-Leadership Program). Támogatott neves oktatók, ez MBA Program teljes egészében igazolni nemzetközi dimenziója, és a hidak között tudományágakban, a kultúrák és a globális szakértelmét.

Ez az e-Leadership MBA program teljesen interdiszciplináris és rengeteg eltérő, de egymást kiegészítő területeken, mint a számviteli, gazdasági, pénzügyi, információs rendszerek, marketing, üzemeltetést és a stratégia. Ezek mellett az alapvető MBA kompetenciák rendelkezésre a legtöbb kiváló minőségű MBA program, néhány MBA modulok elég különbséget a tartalom, mely egy átfogó keretet a technológia, a szociális média, az üzleti intelligencia, design gondolkodás és vezetői, miután a kulcsot e-vezetés ajánlásokat. Ezzel párhuzamosan, a tanítási módszerek a hallgatók egy mátrix vízszintes (horizontális) és függőleges szakértelem megközelítését ezen területek stimulálásával intenzíven kreatív egyéni és csapat munka, divergens és konvergens gondolkodás.

Ez az e-Leadership MBA program gyakorlati megközelítést a tartalomhoz, és támaszkodik nagyon sokat élénk és szoros, interaktív és dinamikus akadémia - üzleti együttműködés és tudástranszfer (forgatókönyv / esettanulmányok). Elméleti ismeretek e-Leadership jelenlegi és az új technológia minták kombinálják életben a siker és kudarc a digitális üzleti átalakításával vagy az induló innovatív üzleti esetek keretén belül a digitális átalakulás Competence Center. A mag MBA üzleti ismereteket, ezért is kiegészül a digitális és a vezetői képességek végére a kétéves végrehajtásának Program.

Ez alatt az MBA Program vizsgálatban a diákok lesznek is képes tanulni közvetlenül tapasztalatait a látogató legjobb üzleti vezetők és kihívás az üzleti koncepciók és stratégiák, bővítsék tudásbázis, ahogy navigálni az elme provokáló, és kihívást jelentő tanfolyam együtt társaikkal különböző tudományágak, akikkel építeni megbízható hálózatok szükséges, hogy sikeresen és felelősségteljesen vezetni vállalkozások helyi és / vagy nemzetközi piacokon.

SZÁLLÍTÁS

Program Naptár és ütemezése minden MBA hallgató nemzedék lesz a tervezett évi és előzetesen közzétett, megkezdése előtt a program szállítás. Programot az új generációs MBA hallgató tervezett kezdő november végén minden naptári évben.

Általában egy program modul szállított át a két egymást követő hétvégén. Rendkívül egyes modulok fogják elérni csak egy hosszabb hétvégére. Általános szabály, hogy lesz egy három hetes szünet a modulok között. Meglehetősen kiterjesztett fékek fogja alkalmazni a téli és nyári szezonban. Előadások a helyi munkaszüneti fog kerülni az év során. Ez a szállítási modell lehetővé teszi a diákok, hogy minimalizálja feladat levelek, nem terheli a jövedelem kiesést és folytassa a szakmai és a magánélet szinte általánosan.

Tipikus menetrendje rendszeres modul (előadás kontaktóra):

  • Péntek 17:00-21:00
  • Szombat 8:00-18:00
  • Vasárnap 9:00-15:00

Tipikus menetrend hosszabb hétvégére modul (előadás kontaktóra):

  • Csütörtök 15:00-21:00
  • Péntek 8:00-18:00
  • Szombat 8:00-18:00
  • Vasárnap 8:00-15:00

Program menedzsment mindent megtesz annak érdekében, hogy tartsák be a tervet, és szállít modulok a közzétett naptár és a menetrend. A vis maior esetén, szándékos csere modul tartalmát vagy esetleges modul törlése, mi fog működni a diákokat, hogy a lehető legjobb alternatív szállítási megoldás.

Helyszínek: A legtöbb program modulok előadást fogják szállítani a fő MBA helyszín helye: - Steve Jobs Auditorium, Algebra University College (University Campus), Ilica st. 242, Zagreb (Horvátország) Mivel a per Program naptár / Ütemterv és modul tanmenet, néhány előadás részben vagy teljes egészében szállított Off-Campus helyszíneken. Hogy a hallgatók gyakorlati tapasztalat és együttműködés erősítése a mi ipari partnerek, néhány gyakorlat és / vagy előadás kerül megrendezésre a helyi telephelyén. Legalább évente egyszer, a modul (egy hétvége) kerül sor a néhány inspiráló és terepmunka képessé Off-Campus helyen az Adrián (azaz Zadar, Horvátország), vagy külföldön (vagyis Bécs, Ausztria).

NyelvMinden előadások, programok tanulmány irodalom, engedélyezett dokumentáció és oktató-tanuló interakciók szállított angol, hivatalos nyelve a teljes e-Leadership MBA Program.

MODULOK

1.. Bevezetés a vezetés (MBA Követelmények és értéke) 2. Vezetői gazdaságtan 3. Stratégiai menedzsment 4. Operations Management 5. Financial Management 6. Kritikai gondolkodás és kreativitás 7. Marketing és értékesítési menedzsment 8. Pénzügyi és vezetői számvitel 9. Kvantitatív módszerek 10. Project Management 11. Stratégiai menedzsment Technológiai és Innovációs 12. Digitális átalakítás és a Business Process Modeling 13. Information Systems a modern szervezetekben 14. Vállalkozási és innovációs 15. Irányító és vezető emberek Global Environment 16. Kezelése Információs Kockázat és Biztonság 17. IT Service Management 18. Új termékek kezelése 19. Üzleti terv (Design Thinking) 20. Diplomamunka (mentora Project)

Utoljára frissítve Február 2017

Az iskoláról

Based on the trends recognized in employment of IT qualified professionals through the analysis of employers’ needs and based on analyzed characteristics of the labor market in Croatia, the project of ... Tovább

Based on the trends recognized in employment of IT qualified professionals through the analysis of employers’ needs and based on analyzed characteristics of the labor market in Croatia, the project of establishing Algebra University College was launched in 2006. The goal of the founders was to create a top quality professional higher education institution that was, along with its program, staff and teaching material, ready to meet the demands of employers and the labor market. Kevesebb