Read the Official Description

Az EDHEC Global MBA életmódváltó: a releváns üzleti oktatást felbecsülhetetlen értékű emberi tapasztalattal összekeverve lehetővé teszi, hogy mélyreható hatással legyen a karrierjére, az életedre és a környezetedre.

A legfontosabb okok az EDHEC kiválasztására

KÉNYELMES GLOBÁLIS TAPASZTALAT

Az osztály jellemzően több mint 30 különböző nemzetet foglal magában. A program két külföldi tanulmányi expedíciót tartalmaz.

SZEMÉLYZETES KARRIER-TANÁCSADÁS

Az EDHEC Global MBA KarrierSMART program egy innovatív karrierprogram, amely magában foglalja a személyre szabott karrierlehetőséget minden résztvevő számára. Karrier szolgáltatásaink az első helyen szerepelnek Franciaországban a karrier szolgáltatások értékeléséhez (The Economist 2017).

Fókusz a cselekvési tanuláson

Esettanulmányok, üzleti szimulációk, tanácsadási projektek, szakmai gyakorlat, innovációs projekt és vállalkozói projekt: a program folyamatosan lehetőséget kínál a készségek gyakorlati megvalósítására.

ÁTLÁTSZÓ ÉS GARANCIÁLT TÁMOGATÁS

Az EDHEC ösztöndíjait a profil általános minősége alapján ítélik oda. Az EDHEC átlátható ösztöndíjpolitikája értékes pénzügyi támogatást nyújt.

A DIVERSE COMMUNITY

Az EDHEC a világ egyik legváltozatosabb MBA osztályát kínálja, több mint 30 nemzetiséggel, 40% -ban nő, a tapasztalat 3 év és 20 év közötti, az oktatási és ágazati hátterek egyik legszélesebb skálája.

KÜLÖNLEGES LEARNING KÖRNYEZET

Az EDHEC Campus Nizza-ban található, valóban nemzetközi város, amely verhetetlen életminőséget nyújt. Az EDHEC Campus egy elegáns és modern komplexumban fekszik, kilátással a Földközi-tengerre. MBA résztvevők részesülnek egy teljes emeleten elkötelezett vezetői képzés, a tanulás és a kutatás.

EDHEC GLOBÁLIS MBA RANKINGS

Program taught in:
Angol
Last updated April 11, 2018
This course is
Start Date
jan. 2019
szept. 2019
Duration
10 hónapok
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
jan. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline

jan. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date

EDHEC Global MBA Presentation

EDHEC GLOBAL MBA: A life changing experience - EDHEC BUSINESS SCHOOL