EGADE MBA

Általános információk

5 locations available

Program leírás

MBA látnoki vezetők és játékváltók számára

Gyors tempójú globális környezetünkben rendkívül fontos, hogy átfogóan megértsük, hogyan kell felelősségteljesen vezetni és átalakítani egy szervezetet jövedelmező és sikeres vállalkozásgá.

Az EGADE MBA egy innovatív, globális elismeréssel bíró program, amelyet a latin-amerikai vezető üzleti iskola fejlesztett ki, és akit akkreditált az MBA Szövetség a magas színvonalú szabványok, valamint a hallgatók és az öregdiákok páratlan tapasztalata miatt. Ez a tanterv azoknak a vezetőknek szól, akik készek arra, hogy a középtávú és felső vezetői pozícióikban a következő szintre vállalják szerepüket.

Formátum

Lockstep két ütemezési lehetőséggel:

 • Heti: Két hét a héten (általában hétfőtől csütörtökig)
 • Hétvége: két hetes órák (csütörtöktől szombatig vagy péntektől szombatig)
tartam 2 év
Elhelyezkedés Mexikóváros, Monterrey, Guadalajara Queretaro és Lima (EGADE-Centrum MBA)
Programbevitel Április és szeptember
Nyelv angol és spanyol

Állj ki a tömegből

Az EGADE MBA-t úgy fejlesztették ki, hogy elősegítse a vállalati vezetők és vállalkozók azon törekvéseit, akik sürgetik, hogy lépést tartsanak a legújabb üzleti trendekkel, hogy vállalkozásaik növekedjenek. Ez a program hozzájárul a legsürgetőbb kihívásokhoz, amelyekkel a társadalom a digitális korszakban szembesül, etikai, innovatív és vállalkozói vezetők képzésével, fenntartható és globális jövőképpel.

Exponenciális tanulás tapasztalata a következőkkel:

 • Egy jól megtervezett formátum, amely lehetővé teszi a szakmai és a személyes erőfeszítések egyensúlyát.
 • Korszerű oktatási módszerek, például játékkönnyítés, üzleti szimulátorok, tervezési gondolkodás, projekt-alapú tanulás és esettanulmányok, amelyek elősegítik a tapasztalati tanulási környezetet.
 • Egy olyan tanterv, amely magában foglalja a technológiai eszközök használatát, amelyek elősegítik a földrajzilag szétszórt területeken folytatott hallgatókkal való együttműködést és a velük való kommunikációt, erősítve ezzel a képességet multidiszciplináris nagy teljesítményű csapatok vezetésére.
 • Vállalkozói ökoszisztéma, amely segít a hallgatóknak saját üzleti kezdeményezéseik kidolgozásában, és hozzáféréssel rendelkezik minden olyan erőforráshoz, amelyre szükségük van a következő üzleti ötlet táplálásához.
 • Nemzetközileg elismert kar, akinek diplomái vannak a világ rangú egyetemein, és megfelelő tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön.
 • Nemzetközi lehetőségek 50 program kínálatával a világ vezető egyetemeivel.
 • 22 Kettős fokozatú programok a legjobb nemzetközi egyetemekkel, mint például a Yale School of Business.
 • Nemzetközi hálózat 30 vezető üzleti iskola hallgatóival és öregdiákjával , akik a fejlett menedzsment globális hálózatának részét képezik.

A hallgatók szintén részt vesznek tanácsadási és vállalkozási projektekben, vezető szakértők mentorálásában, gyakornoki lehetőségekben és neves multinacionális cégek által támogatott állásbörzeken.

Tudjon meg többet a felvételi folyamatról

Belépés az MBA rendkívül versenyképes. A felvételi bizottság gondosan felülvizsgálja az egyes pályázatokat, figyelembe véve a pályázó szakmai és tudományos hátterének minden mennyiségi és minőségi szempontját, és felméri a tudományos siker és a szakmai növekedés lehetőségeit.

Felvételi követelmények
Szakmai tapasztalat 3 év
Korcsoport 25-52
Oktatás Főiskolai végzettek
Minimális / átlagos GMAT 550/595
Nyelv Angol nyelvvizsga (TOEFL, IBT vagy azzal egyenértékű)
További követelmények
 • Jelentkezési lap
 • Belépési teszt pontszám (PAEP vagy ezzel egyenértékű)
 • Két szakmai ajánlólevél
 • Frissített hivatalos önéletrajz
 • Angol nyelvtanúsítvány (TOEFL vagy azzal egyenértékű)
 • Célkitűzés
 • Interjú a műsorvezetővel vagy a kar tagjával
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Tovább

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Kevesebb
Mexikó város , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Több Kevesebb