EMBA ügyvezető Master in Business Administration

USI Università della Svizzera italiana

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

EMBA ügyvezető Master in Business Administration

USI Università della Svizzera italiana

EMBA Executive Master in Business Administration

A USI EMBA egy moduláris, fejlett Master in Management diplomát, tanítani angol nyelven, rendkívüli nemzetközi oktatói az Università della Svizzera italiana. A résztvevők havonta egyszer ülésezik Luganóban négy napig, csütörtöktől vasárnapig, mint egy tizenöt hónapos időszakra. A program rugalmas formátum lehetővé teszi a vezetők és a vezetők, hogy töltse ki az összes tanfolyamok, míg a teljes munkaidőben dolgozó. Mértéke végződik a lehetőséget, hogy a résztvevők alkalmazni az új ismeretek és készségek: irányítása alatt a tanár, akkor végezze el a három hónapig tartó keystone tanácsadási projekt.USI EMBA jellemzője:

megkülönböztetni, nemzetközi oktatói széles körű tapasztalat: mind a vezető nemzetközi üzleti iskolák és a stratégiai vállalati tanácsadás szerte a világon

személyre szabott tanulási tapasztalat: köszönhetően a kis osztálylétszám tizenöt-húsz résztvevők közötti csere a résztvevők és a kari tartalmasak és tutori biztosítja, hogy minden egyes nyereség a maximumot a tanfolyamok

szabott speciális tanfolyamok: az osztály résztvevők együtt válasszuk négy lehetőség a számos lehetséges tanfolyamok

egyensúlyt az elmélet, koncepciók és alkalmazott tanulási: állandó és vendég oktatók megosztják tudásukat és útmutató résztvevők a gyakorlati alkalmazása új koncepciók és képességek

Kiváló elhelyezkedése: a lélegzetelállítóan gyönyörű környezetet művészi tanulás

WHO is jobb PROGRAM?

USI EMBA résztvevők menedzserek és az üzleti vezetők jelentős szakmai tapasztalatot szerzett helyi vagy nemzetközi szinten, minden típusú szervezetek, vállalkozások és intézmények számára. Meg kell tartani a bachelor fokozatot (bármelyike ​​számos tudományág) ihlette tudás, belátás és megértés releváns a jelenlegi és jövőbeni helyzetét és motiválhatja a szenvedély, hogy sikerül, és a vágy, hogy tovább a képességek, készségek , és a karrier.

Amíg lesz mind különböző háttérrel, tapasztalatok és ismeretek, akkor osztoznak a tanulási hajlandóság és nő cseréje a többi résztvevő és a kar, valamint lelkesedett javításához hozzájáruló a szervezetek. Ez a kombináció a sokszínűség és a szenvedély biztosítja, hogy a tárgyalások az osztályban, és a csoportos munka olyan új szögekből és perspektívák minden résztvevő számára.
Valóban nemzetközi KAR

Minden nagyon tapasztalt és képzett oktatók vannak nemzetközi háttérrel és tapasztalatok egész Európában és azon túl. A USI EMBA kar tagjai választottak ki kiválóságot a tanításban és az alkalmazott kutatás, a tapasztalat dolgozik az üzleti és a kormányok és végül, de nem utolsósorban, az oktatás vezetői oktatási programok legjobb üzleti iskolák.

Ezek a szakértők a segítő vezetők alkalmazzák a legújabb vezetési elmélet a munkájához, és vesznek egy multidiszciplináris megközelítés alattvalóik, ösztönözve a résztvevőket, hogy tegyék ugyanezt. További külső kar jól neves üzleti iskolák kínálnak számos fejlett tanfolyamok és tanítani néhány alapvető tanfolyamok.

Felvételi követelmények


A jelentkezőknek kell legalább négy év teljes munkaidős szakmai tapasztalattal; bizonyíték vezetői tapasztalat vagy lehetséges; ajánlólevelet és egy főiskolai diplomát minden fegyelem. Különleges esetekben alapuló alkalmazások szakképesítés is figyelembe kell venni. A jelentkezőknek is interjúra hívják részeként a felvételi folyamat.pályázati csomag

Az alkalmazás fájl kell tartalmaznia:

  • Kitöltött jelentkezési lap
  • CV vagy folytatás
  • Esszé motiváló a jelölt azon döntését, hogy nem a USI EMBA
  • 2 ajánlólevelet a felügyelők vagy kollégákkal
  • Egyetem (Bachelor) fokozat átiratát

Tandíj és díj

Az ára Executive MBA CHF 45000. Ez magában foglalja a tandíjat, az összes programot, és a projekttel kapcsolatos díjak, tananyagok, kávészünet és a program ebédet. Azon résztvevők igénylő elhelyezés során a modulokat, az egyetem preferált arány megállapodásokról szálloda közelében található a campus. Tandíj nem tartalmazzák a szállást, könyvek, utazás ide-Lugano. Étkezés nem kifejezetten a fent felsorolt ​​kell fedezni a résztvevő. A program díjat kell fizetni három részletben. Az első részlet CHF 2000 azonnal esedékes megerősítése után a belépés a program. A második és harmadik fizetési CHF 21500 miatt május 2015 és május 2016.

Rugalmas fizetési terv

Self-szponzorált hallgatók kérhetik a lehetőséget terjed a ráeső tandíj alatt legfeljebb három évig 0% -os kamattal.

Időtartamú ÁR

DURATION: 18 hónap

-tól: Március 2015 október 2016

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
18 hónapok
Részidős
Price
ár
45,000 CHF
Information
Deadline
Kérj Információt
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.
Locations
Svájc - Lugano, Ticino
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Svájc - Lugano, Ticino
Jelentkezési határidő Kérj Információt
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.
A befejezés dátuma Kérj Információt