EMBA Executive Menedzsment és Vállalkozás

Általános információk

Program leírás

Nincs több teszt vagy vizsga.

CIAM ügyvezető igazgatója

Nincs GMAT vagy GRE szükséges.

CIAM a gyakorlati, funkcionális és alkalmazható tudást - nem a teszt eredményeket egy papírlapon hiszi, ezért nem követeli meg a GMAT vagy a GRE-t mint felvételi követelményt.

Elérhető mind online, mind on-campus

Modern online platformunk lehetővé teszi 24 órás online hozzáférést a tananyagokhoz, több platformon, és a kis méretű osztályok gazdag interakciót kínálnak tehetséges oktatóinkkal - mindezt úgy tervezték, hogy az Ön számára a legjobb tanulási környezetet biztosítsák. A 36 órás óra MBA program célja, hogy megfeleljen az igényeinek a dolgozó szakemberek számos üzleti területen. Többféle pálya opció, hétvégi / éjszakai órák, alacsony iskolai végzettség, és külön szakértői karok teszik a CIAM a legjobb választás az MBA-jáért.

Konzultálj a valós vállalatokra az osztályban!

Mint CIAM MBA hallgató, 12 üzleti CIAM dolgozik a tanácsadási projekteken keresztül a tanulmányai során, és verhetetlen gyakorlati tapasztalatot szerez. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan tantervünk van, amelyet hallgatóink közvetlenül alkalmazhatnak saját vállalkozásukra, karrierjükre vagy bármely más jövőbeli vállalkozásukra. A különböző iparágak tanácsadói projektjeinek széles skálájával célunk, hogy széles körű és mélyreható élményt nyújtson Önnek, amelyet máshol nem talál.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Diák Tanácsadó Csapat Ügyféllel, Don Kendrick Ingatlan/>

Program részletei:

Az MBA program sikerteljesítése megköveteli, hogy a hallgatók teljesítsék a tizenkét tanfolyamot, összesen 36 kreditponttal. A vezetés és a csapatmunka készségeit úgy fejlesztik ki, hogy a diákok együtt dolgoznak a tanulás során, és folyamatosan a hatékony írásbeli és szóbeli kommunikáció fejlesztésére összpontosítanak. A gördülő felvételeket követően a CIAM minden egyes év elején több kezdési időpontot is felajánlhat.

Az MBA program 3 különböző pálya lehetőséget kínál:

  • 11 hónapos teljes munkaidő (7 hét tanfolyamok)
  • 22 hónapos teljes munkaidő (15 hét tanfolyamok)
  • 22 hónapos részidős (7 hét tanfolyamok)
    • Nem nemzetközi (F1 Visa) diákok

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />A 2015-ös CIAM érettségi osztály./>

Jöjjön hozzánk a CIAM !

Ösztönös vagyunk, hogy érdeklődsz az oktatásodtól a következő szintre. Lenyűgöző felvételi csapatunk segít abban, hogy megismerkedjen az MBA-tapasztalatunkkal. Gyere köszönni! Barátságos felvételi csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek az MBA döntésében, és megmutassa a CIAM tapasztalatának értékét.

Fedezze fel, hogyan lehet a CIAM MBA- CIAM növelni a karrierjét és megváltoztatni az életedet - KAPCSOLAT US TODAY

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience.

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience. Kevesebb