close

Szűrők

Lásd a találatokat

Általános menedzsment EMBA Képzés Összevetése

A vezetőként és igazgatóként dolgozó egyének gyakran Executive MBA kurzusokat kapnak, hogy tovább kvalifikáljanak. Ezek a programok ideálisak azok számára, akik már dolgoznak az előnyben részesített területen, és számos különböző iparág számára nyújtanak segítséget. Mi az EMBA az általános menedzsmentben? Ez a program célja, hogy segítse a szakembereket a vállal… Tovább

A vezetőként és igazgatóként dolgozó egyének gyakran Executive MBA kurzusokat kapnak, hogy tovább kvalifikáljanak. Ezek a programok ideálisak azok számára, akik már dolgoznak az előnyben részesített területen, és számos különböző iparág számára nyújtanak segítséget.

Mi az EMBA az általános menedzsmentben? Ez a program célja, hogy segítse a szakembereket a vállalatok és iparágak jobb vezetésében. A tanfolyam tipikusan vezetési és kommunikációs technikákat, valamint módszereket kínál a szervezet és a tervezés javítására. Ezek a diploma számos gazdasági és üzleti elméletet, valamint marketingt, ügyfélkapcsolatokat és üzleti hatékonyságot is magában foglalhat. A programok különböző gyakorlati feladatokat igényelhetnek, amelyek segítenek a hallgatóknak a tényleges menedzsment technikák és az azonnali alkalmazással kapcsolatos üzleti gyakorlatok megtanulására.

Az EMBA fokozat elvégzésével a diplomások számos készséggel rendelkezhetnek, beleértve a vezetést, az üzleti szervezeteket és a kritikus gondolkodást. Ezek a készségek segíthetik a szakembereket abban, hogy a sikereket a vállalatok felé irányítsák, és javítsák a menedzsernek a pályafutás előrehaladásának esélyeit is.

Az EMBA kurzusokat gyakran részmunkaidős diákok veszik, így a költségek attól függnek, hogy milyen gyakran veszik az órákat és mennyi ideig tart a program. Ha többet szeretne megtudni az árakról, próbálja közvetlenül kapcsolatba lépni az egyetemmel.

Miután megkapta az EMBA általános menedzsment, a diplomások meg lehet kezdeni keres magas szintű pozíciókat a választott területen. Azok számára, akik már vezetőként dolgoznak, lehet, hogy válhatnak általános vezetők vagy rendezők, egy nagyobb csapat felügyeletével. Azok a dolgozók, akik menedzser vagy igazgatói pozícióba akarnak menni, gyorsabban tudják ezt megtenni. Az Executive MBA segíthet az egyéneknek a vezető pozíciókba lépni a fiatal és fejlődő induló vállalkozásokkal. Az LLC-vel rendelkezők számára ez a fokozat segítheti a munkát mint projektmenedzser eseménykezelőként való biztosítását.

Az általános menedzsment EMBA elvégezhető a legtöbb egyetemen, valamint online tanfolyamokon keresztül. Ha többet szeretne megtudni erről a fokról, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a lead űrlap kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Stockholm School of Economics Russia
Szentpétervár, Oroszország

A 2000-es évek eleje óta az oroszországi Stockholm School of Economics legmagasabb rangú Executive MBA programokat kínál orosz és nemzetközi tapasztalt vezetők, vezetők és sza ... +

A 2000-es évek eleje óta az oroszországi Stockholm School of Economics legmagasabb rangú Executive MBA programokat kínál orosz és nemzetközi tapasztalt vezetők, vezetők és szakemberek számára. Az SSE Russia Executive MBA program egy 18 hónapos, fejlett általános menedzsment program magas színvonalú dolgozó szakemberek számára, svéd befogadó oktatási módszertannal, hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra, valamint az innováció és vállalkozói szellem, valamint a pénzügyi menedzsment területén. Mit várhat az SSE EMBA programtól? Segít abban, hogy hatékonyabban váljon szélesebb körű felelősségi körökbe, élesítse elemző készségeit, növelje pénzügyi megértését, és felkészüljön a globális üzleti világra. Új készségeket hozhat létre, erősebb magabiztosságot szerezhet, és értékes hálózatokat építhet karrierje felfüggesztése nélkül. De mindenekelőtt emberként és vezetőként fogsz növekedni és fejlődni. Megérti a bonyolultabb üzletvitel alapelveit, és fenntartható ellenálló képességet alakít ki a bizonytalansággal szemben, hogy készen álljon az üzletben bekövetkező változásokra. Tábornok A modulok elhelyezkedése: Moszkva, Szentpétervár, Stockholm, Helsinki, Tel Aviv. A koronavírus-fertőzés miatti instabil helyzet és a korlátozások betartása esetén az SSE Russia EMBA 2021-2022 program szerkezete és a modulok sorrendje változhat. Ha a modulok nem tarthatók meg az említett helyeken, akkor alternatív helyeket választanak (például Szerbia, Törökország, Grúzia vagy mások). Időtartam: 18-20 hónap (Formátum: 13 modul 3-5 hetes szünetekkel, kiterjedt önálló tanulmányokkal és csoportmunkával támogatva). Kezdő dátum: 2021. szeptember 22. - EMBA program angol nyelven 2021. november 24. - EMBA program angol nyelven, orosz szinkron fordítással. Nyelvek: angol / orosz Vizsgálat típusa: offline /hibrid (a járványügyi helyzettől függ) Tandíj: Információ kérése Tempó: modul formátum Kar: A tanárok több mint 90% -a Európából és más országokból származik. Diploma: Üzleti adminisztrációs mester fokozat, Executive formátumban, a The Stockholm School of Economics (Svédország) által. Tanulási megközelítésünk Az SSE Russia Executive MBA program sokoldalú tanulási megközelítést alkalmaz, amelyben a pedagógiai eszközök a tárgyterülettől és a kihívás típusától függően változnak. A négy oktatási célt (INGYEN) támogatja az SSE pedagógiai gerince: elkötelezett oktatók, gyakorlatorientáció és problémamegoldó tanulás. A svéd tanítási módszertan három összetevőre épül. Minden résztvevő egyenlő jogai és élénk kommunikáció, ami kritikus megközelítést (minden tényt figyelembe vettek?) És párbeszédet (hallottam az összes véleményt) jelent A leckék gyakorlati hasznainak prioritása a munkahelyi alkalmazásra, nem pedig a képletek és szövegek Vezetői kompetenciák fejlesztése a változási projektek megvalósításával, üzleti tervek készítésével, az edzőkkel folytatott kommunikációval és az eredményorientáltsággal. -
EMBA
Részidős
18 - 20 hónap
Angol, Orosz
22 szept. 2021
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line