MBASTUDIES

2 Általános menedzsment EMBA Képzés Összevetése

A vezetőként és igazgatóként dolgozó egyének gyakran Executive MBA kurzusokat kapnak, hogy tovább kvalifikáljanak. Ezek a programok ideálisak azok számára, akik már dolgoznak az előnyben részesített területen, és számos különböző iparág számára nyújtanak segítséget.

Mi az EMBA az általános menedzsmentben? Ez a program célja, hogy segítse a szakembereket a vállalatok és iparágak jobb vezetésében. A tanfolyam tipikusan vezetési és kommunikációs technikákat, valamint módszereket kínál a szervezet és a tervezés javítására. Ezek a diploma számos gazdasági és üzleti elméletet, valamint marketingt, ügyfélkapcsolatokat és üzleti hatékonyságot is magában foglalhat. A programok különböző gyakorlati feladatokat igényelhetnek, amelyek segítenek a hallgatóknak a tényleges menedzsment technikák és az azonnali alkalmazással kapcsolatos üzleti gyakorlatok megtanulására.

Az EMBA fokozat elvégzésével a diplomások számos készséggel rendelkezhetnek, beleértve a vezetést, az üzleti szervezeteket és a kritikus gondolkodást. Ezek a készségek segíthetik a szakembereket abban, hogy a sikereket a vállalatok felé irányítsák, és javítsák a menedzsernek a pályafutás előrehaladásának esélyeit is.

Az EMBA kurzusokat gyakran részmunkaidős diákok veszik, így a költségek attól függnek, hogy milyen gyakran veszik az órákat és mennyi ideig tart a program. Ha többet szeretne megtudni az árakról, próbálja közvetlenül kapcsolatba lépni az egyetemmel.

Miután megkapta az EMBA általános menedzsment, a diplomások meg lehet kezdeni keres magas szintű pozíciókat a választott területen. Azok számára, akik már vezetőként dolgoznak, lehet, hogy válhatnak általános vezetők vagy rendezők, egy nagyobb csapat felügyeletével. Azok a dolgozók, akik menedzser vagy igazgatói pozícióba akarnak menni, gyorsabban tudják ezt megtenni. Az Executive MBA segíthet az egyéneknek a vezető pozíciókba lépni a fiatal és fejlődő induló vállalkozásokkal. Az LLC-vel rendelkezők számára ez a fokozat segítheti a munkát mint projektmenedzser eseménykezelőként való biztosítását.

Az általános menedzsment EMBA elvégezhető a legtöbb egyetemen, valamint online tanfolyamokon keresztül. Ha többet szeretne megtudni erről a fokról, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a lead űrlap kitöltésével.

2 Találatok Általános menedzsment Filter

MBA diplomát az általános menedzsmentben

Institut für Management
EMBA
<
Részidős
<
12&nbsp;-&nbsp;18 hónap
Német
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Ön már keresett egy MBA egy ideig, ami valóban megvalósítható mellett a munka és a család? Akkor mi a tökéletes MBA program az Ön számára! Moduláris felépítéssel és rugalmas v ...

Tovább

EMBA általános menedzsment

German Business School
EMBA
<
Részidős
<
2 év
Angol
Campus

A EMBA Általános menedzsment program szektor-semleges, és alkalmas a dolgozók különböző ipari szegmensek és a közgazdasági, mérnöki, műszaki vagy tudományos háttérrel. ...

Tovább