Filter
EMBA
Írország Dublin A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Executive MBA Képzések in Dublin Írországban 2019/2020

Egy EMBA Dublin egyik legfontosabb választás sok üzletemberek az egész világon. Eltekintve a kiváló tanulmányi intézmények, Dublin is sok mindent kínál, amely elősegíti mind a személyes és szakmai fejlődésre, amely kiegészíti a tanulmányaikhoz. Dublinban, a résztvevők részesülhetnek a multikulturális és vibráló hangulat alakult ki, hogy az elmúlt évtizedben.

Egy EMBA Dublinban, a résztvevők hozzák egyedülálló szakmai tapasztalattal és háttérrel az asztalra, ami egy szellemileg ösztönző tanulási környezet, ahol társaikkal tanulhatnak különböző perspektívák. A Emba dublini programok középpontjában egy erős alapot az alapvető üzleti elveket ahol a hangsúly a vezetés és a menedzsment. Egy EMBA Dublinban is lehetővé teszik egy erős szakmai hálózat épül nyújtó szakmai fejlődés és előmeneteli lehetőségeket kell biztosítani.

Vessen egy pillantást a Emba Dublinban alábbi programokat lehet találni a mértéke az Ön számára!

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Írország
Dublin
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Trinity College Dublin - Business School

A Trinity Executive MBA egy kétéves részmunkaidős program, melynek célja, hogy kihívja a gondolkodást és felismerje potenciálját, miközben beilleszkedik az ütemtervhez. ... [+]

Trinity Executive MBA

A Trinity Executive MBA egy kétéves részmunkaidős program, melynek célja, hogy kihívja a gondolkodást és felismerje potenciálját, miközben beilleszkedik az ütemtervhez.

A program kiemeli

Vezetői és Szakmai Fejlesztési Modul

Fokozza öntudatosságát és nyújtsa be a kényelmes övezeten kívül, hogy felfedezze egyedülálló vezetői tulajdonságait. Teljesen képzett edzői, csoportos műhelyek és pszichometriai tesztek csak néhány módja annak, hogy segítsünk Önnek a lehetőségeik megvalósításában.

Társasági tanácsadási projektek

Élő cselekvés tanulás valódi vállalatok kulcsfontosságú része a Trinity MBA. A program során közvetlenül együttműködnek a különböző iparágakban működő vállalatok vezető tisztségviselőivel, és igyekeznek megoldani a valódi stratégiai üzleti kérdéseket.... [-]

Írország Dublin
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul