MBASTUDIES.HU

A Legjobb Executive MBA Képzés Megtekintése Írországban 2019/2020

Írország helyez nagy értékű az oktatás, és ez egyértelműen annak nagyra oktatási intézmények és oktatók. Ez tette Írország kedvelt célpontja a nemzetközi diákoknak, akik szeretnének EMBA, valamint az üzleti szakemberek szeretnének előre a karrierjük.


Diákok folytató EMBA Írország kapnak egy erős üzleti alapítvány és megtanulják a gyakorlati alkalmazás az üzleti és vezetői elméletek. A tanterv a EMBA Írország növeli a peer kapcsolat és megosztás szakmai tapasztalatok, amelynek középpontjában a vezetés és a menedzsment. Tanfolyam az EMBA Írország megvizsgálja olyan témákban, mint műveletek, az üzleti kutatást, az emberi erőforrások, a pénzügy, közgazdaságtan, és a marketing. Pályakezdő EMBA Írország programok gyakran képesek előre pályafutásuk felső vezetés és a végrehajtó vezetői pozíciókban.


Ha érdekel egy EMBA Írország mértékben, majd lépjünk át az alábbi lehetőségek közül, és vegye be a következő lépés a szakmai célokat!

Találat Filter

Trinity Executive MBA

Trinity College Dublin - Business School
Campus Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Írország Dublin

A Trinity Executive MBA egy kétéves részmunkaidős program, melynek célja, hogy kihívja a gondolkodást és felismerje potenciálját, miközben beilleszkedik az ütemtervhez.