Filter
EMBA
Ausztrália New South Wales North Wollongong A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült North Wollongong Ausztráliában 2019/2020

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Ausztrália egy sziget ország és a kontinens a déli féltekén, a Csendes-óceán SW egy tagállam a Commonwealth.

Executive MBA Képzések az Amerikai Egyesült North Wollongong Megtekintése Ausztráliában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Ausztrália
New South Wales
North Wollongong
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Wollongong Faculty of Business

A Master of Business Administration (EMBA) nyújt integrált csomag kifinomult elméleti és szakmai képességek a vezetők, akik törekvő vezetői pozíciókat, és a vállalkozók. ... [+]

A Master of Business Administration (EMBA) nyújt integrált csomag kifinomult elméleti és szakmai képességek a vezetők, akik törekvő vezetői pozíciókat, és a vállalkozók.

A program kifejleszteni tudja a dinamikus üzleti környezetre való reagáláshoz szükséges készségeket azáltal, hogy azonosítja, végrehajtja és kezeli a legjobb üzleti gyakorlatokat az üzleti és szakmai életciklusok minden szakaszában.

Fejlesztették a vezetői képességeket, hogy hatékonyan reagálhassanak az összes üzleti modell irányítására. A diplomások felkészültek arra, hogy innovatív, látnoki és stratégiai szerepet töltsenek be az ügyfélközpontú eredmények elérésében.... [-]

Ausztrália North Wollongong Sydney
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul