Részidős EMBA Diploma bécsben Ausztriában

2 Részidős EMBA Képzés Összevetése bécsben Ausztria

MBA

Az Executive MBA (EMBA) diplomát olyan tapasztalt szakemberek számára fejlesztették ki, akik készek elsajátítani a vezetői pozíciók betöltéséhez szükséges készségeket. A képzések során górcső alá veszik a vezetés, a pénzügy, a marketing és más kapcsolódó témakörök bonyolult kérdéseit.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Az alapvető jellemzője az osztrák felsőoktatási rendszer egy négy éves tanfolyam. Befejezése után egyetemi diplomát, az egyetem gyakran ösztöndíjat azok a diákok, akik szeretnék, hogy további tanulmányok mester, sőt doktori szinten.

Bécs a főváros Ausztria és számos szolgáltatással, hogy megfeleljen, hogy állapotát. Oktatási központok kiváló állapotban lesz mértékig, amelyek Nemzetközi iskolák, mint az American International School bécsi International University Vienna.

Kérj Információt Részidős Executive MBA-k bécsben Ausztriában 2018

Mutass többet

Executive MBA Bukarest

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campus Részidős 14 hónapok November 2018 Ausztria Bécs

Az Executive MBA Bucharest nyújt azonnal alkalmazható, a legmodernebb üzleti szakértelem szabott gyorsan változó kihívásokra vezetők a mai dinamikus, globalizált gazdaságban. Egy elismert nemzetközi oktatói működik együtt vezetők a felső köreiben globális üzleti. [+]

Executive MBA Bukarest - a Bécsi Egyetem Közgazdaságtudományi programot - bővíteni a karrier lehetőségeket, és frissítse a menedzsment ismeretek.

Ez Executive MBA által akkreditált EQUIS, a globálisan orientált zászlóshajó program a Bécsi Egyetem Közgazdaságtudományi (WU), Európa legnagyobb üzleti egyetem.

Interaktív osztályok Bukarestben, kiegészítve két rezidensi Ausztriában és az Egyesült Államokban fog ki a résztvevőket, hogy a legújabb menedzsment és az üzleti know-how-t. Amellett, hogy a professzorok WU Bécs, tanítás folyik a vezető professzorok Észak-Amerikában (University of South Carolina, Thunderbird School of Global Management, University of Minnesota) és az európai tudósok, a felsővezetők és döntéshozók.... [-]


Global Executive MBA

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campus Részidős 15 hónapok April 2018 Ausztria Bécs

A Global Executive MBA egy nemzetközileg orientált, élvonalbeli MBA program nyújt egyedülálló 360 ° -os globális elképzelés szakértői betekintést menedzsment legjobb gyakorlat a fejlett és a feltörekvő piacok 3 kontinensen. Egy nemzetközi oktatói álló sok legszebb elmék az üzleti és közgazdasági, ez nagyon akkreditált program által kínált erőteljes partnerség a világ két legrangosabb, rangú üzleti iskolák - a Carlson School of Management a University of Minnesota és a WU Executive Academy a WU Bécs. A Global Executive MBA helyen volt sz 44 a legutóbbi Financial Times Executive MBA rangsorában 2016-ban, és akkreditálják a világ legtöbb elismert akkreditációja, mint például az AACSB, az AMBA és az EQUIS. [+]

A részmunkaidős Global Executive MBA közösen nyújtotta WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business és a Carlson School of Management, University of Minnesota.

Az Executive MBA indul évente tavasszal. A résztvevők a program kap két MBA fok, egy amerikai és egy európai mértékben. A program tartozik az elit kör MBA programok tartani a hármas koronát akkreditációs (AACSB, EQUIS és AMBA),, a top-szerepel a nemzetközi rangsorok és tanítani angol nyelven.

A WU Executive MBA összpontosít általános irányítási és vezetési kérdésekben. Hangsúlyt fektetnek a globalizáció hatása, a fejlesztési megfelelő vállalati stratégiák, a változások kezelésében folyamatok és az akvizíció a szilárd pénzügyi irányítási készségeket.... [-]