MBASTUDIES

EMBA-k az Amerikai Egyesült Bécs Ausztriában 2021

Bécs, Ausztria fővárosa, a legjobb választás a sok üzleti szakemberek célja, hogy előre az oktatás és a karrier. Egy EMBA Bécsben számos szakmai fejlődési lehetőségeket, és egy nagyszerű módja annak, hogy bővítik és erősítik a szakmai hálózat, amely képes span Európában. Van sok lehetőség, hogy megtapasztalják a különböző kulturális múzeumok, koncertek, színházak, amely gazdag és jól lekerekített tanulmányaikhoz.

EMBA Bécsben programok felépítése a jelenlegi gazdasági szakemberek célja, hogy előre vezetői vezetői pozíciót, és szükségem van egy posztgraduális üzleti oktatás erre. A résztvevők a kereső EMBA Bécsben kapnak egy erős alapot az üzleti elvek, míg összpontosító vezetés és a menedzsment. Egy EMBA Bécsben általában lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy továbbra is minimális megzavarása pályafutásukat.

Lapozzunk a programok alatt, hogy megtalálja a EMBA Bécsben.Ez lehet a következő lépés a személyes és szakmai céljainkat!

Találat Filter

Executive MBA Bukarest

WU Executive Academy
EMBA
nov. 2021
<
Részidős
<
16 hónap
30 jún. 2021
Angol
Campus

A WU Executive MBA Bukarest az első helyen áll Romániában, hármas akkreditációval az AACSB-vel (az Advance Collegiate School of Business-hez), az EQUIS-hez (European Quality I ...

Tovább

Global Executive MBA

WU Executive Academy
EMBA
ápr. 2021
<
Részidős
<
16 hónap
Angol
Campus

A Global Executive MBA egy nemzetközileg orientált, élvonalbeli MBA program, amely egyedülálló, 360 ° -os globális jövőképet kínál, szakértői betekintéssel a fejlett és feltör ...

Tovább