Executive MBA Bangladesben

A Legjobb 2 EMBA Diploma Megtekintése Bangladesben 2018

MBA

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Tanulmány Banglades számtalan kilátások a diákok számára. Az oktatási rendszer az országban erősen támogatott. Egyetemek, főiskolák és iskolák a bangladesi kínál egy vibráló, kreatív és kihívásokkal teli környezetben, amely lehetőséget ad arra, hogy a diákok fejlesztésére képességeiket.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Executive MBA Képzések Bangladesben 2018

Mutass többet

ügyvezető Master Of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
Campus Nappali September 2018 Banglades Dhaka

A posztgraduális szinten, a School kínál az Executive MBA (Emba) program célja a dolgozó szakemberek számára, akik kölcsönhatásba során segítők ismereteket szerezni a jelenlegi üzleti gyakorlat. [+]

School of Business célja, hogy magas minőségű diplomások, akik képesek lesznek, hogy vegyenek fel legmagasabb rangú pozíciókat a helyi és a globális vállalatok. Az iskola kínál mind a graduális és posztgraduális programokat.

A posztgraduális szinten, a School kínál a Executive MBA (EMBA) Program célzó dolgozó szakember, aki kölcsönhatásba során segítők ismereteket szerezni a jelenlegi üzleti gyakorlat. School of Business egyesíti a legjobb gyakorlatok, a tudomány és az ipar, és célja, hogy kölcsönöz modern üzleti gyakorlatok diplomások.

Felvételi követelmények

Munkatapasztalat: Minimum 2 éves szakmai tapasztalat

Végzettség: ... [-]


Végrehajtó Mba (emba)

American International University-Bangladesh
Campus Részidős 4 félév September 2018 Banglades Dhaka

Az Executive MBA program integrálja az osztálytermi tanulás, készségfejlesztés és a személyes fejlődés. Egy dedikált Executive MBA csapat készségek, karrier és a vállalati kapcsolatok szakemberek, a program épít ... [+]

Egy fontos eleme a tanulás egy MBA program a megszerzése készségek. A hallgatók analitikus képességeket, valamint alapvető vezetői képességeket fejlesztenek ki, mint például a csapatmunka, a vezetés és a hatékony kommunikáció. Az adatok értelmezésének képessége olyan modulok révén is kifejlesztésre kerül, mint például a pénzügyek kezelése, az ügyviteli műveletek és a projektmenedzsment a mész által az utolsó félévben elért; akkor képesek lesznek ezeket alkalmazni egy jelentős stratégiai kérdés vizsgálatára.

Az Executive MBA program integrálja az osztálytermi tanulás, készségfejlesztés és a személyes fejlődés. Egy elkötelezett Executive MBA csapattal, mely készségeket, karriereket és vállalati kapcsolattartókat foglal magában, a program az akadémiai hírnévre épül, és olyan lehetőséget teremt, amely lehetővé teszi a diák számára a jövőbeni karrier megteremtését.... [-]