Executive MBA Bangladesben

A Legjobb 2 EMBA Diploma Megtekintése Bangladesben 2018

MBA

Üzleti vezetők és a szakemberek is kezdik törekvés szakmai előmenetel és a növekedést keresi a helyes EMBA Banglades programot. Pályázók tapasztalatai bővülését tudás alapvető eleme az üzleti és menedzsment. EMBA Bangladesh programok célja, hogy fokozza a képességeit a szakemberek, hogy támogassa a személyes és szakmai fejlődésére. Keresztül választék tanítási módszerek hangsúlyozása aktív részvételét a vezetők, EMBA Banglades programok igénybe vita esetén a helyi és nemzetközi vállalati környezetben, valamint a csoportos torna, hogy megkönnyítse a résztvevők növekedésére.

EMBA Banglades programok is győződjön meg róla, hogy a vendégek az előadások választék vállalati meghívott előadók, együtt eszméket egymástól való tanulás 's élményt. A diákok kapnak átfogó, személyre szabott segítséget karriertervezés, a hálózatépítés és álláskeresés minden fontosabb iparágakban.Alumni szorosan a kapcsolatot a vállalati és szervezeti partnerek és minden évben együtt toborzók keresnek élvonalbeli alkalmazottak.

Kezdje a keresést az optimális EMBA Banglades programot ma. Soha nem késő, hogy a karrierje lendületet, hogy indítsa el a EMBA Banglades keresési most!

Mutass többet

ügyvezető Master Of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
Campus Nappali September 2018 Banglades Dhaka

A posztgraduális szinten, a School kínál az Executive MBA (Emba) program célja a dolgozó szakemberek számára, akik kölcsönhatásba során segítők ismereteket szerezni a jelenlegi üzleti gyakorlat. [+]

School of Business célja, hogy magas minőségű diplomások, akik képesek lesznek, hogy vegyenek fel legmagasabb rangú pozíciókat a helyi és a globális vállalatok. Az iskola kínál mind a graduális és posztgraduális programokat.

A posztgraduális szinten, a School kínál a Executive MBA (EMBA) Program célzó dolgozó szakember, aki kölcsönhatásba során segítők ismereteket szerezni a jelenlegi üzleti gyakorlat. School of Business egyesíti a legjobb gyakorlatok, a tudomány és az ipar, és célja, hogy kölcsönöz modern üzleti gyakorlatok diplomások.

Felvételi követelmények

Munkatapasztalat: Minimum 2 éves szakmai tapasztalat

Végzettség: ... [-]


Végrehajtó Mba (emba)

American International University-Bangladesh
Campus Részidős 4 félév September 2018 Banglades Dhaka

Az Executive MBA program integrálja az osztálytermi tanulás, készségfejlesztés és a személyes fejlődés. Egy dedikált Executive MBA csapat készségek, karrier és a vállalati kapcsolatok szakemberek, a program épít ... [+]

Egy fontos eleme a tanulás egy MBA program a megszerzése készségek. A hallgatók analitikus képességeket, valamint alapvető vezetői képességeket fejlesztenek ki, mint például a csapatmunka, a vezetés és a hatékony kommunikáció. Az adatok értelmezésének képessége olyan modulok révén is kifejlesztésre kerül, mint például a pénzügyek kezelése, az ügyviteli műveletek és a projektmenedzsment a mész által az utolsó félévben elért; akkor képesek lesznek ezeket alkalmazni egy jelentős stratégiai kérdés vizsgálatára.

Az Executive MBA program integrálja az osztálytermi tanulás, készségfejlesztés és a személyes fejlődés. Egy elkötelezett Executive MBA csapattal, mely készségeket, karriereket és vállalati kapcsolattartókat foglal magában, a program az akadémiai hírnévre épül, és olyan lehetőséget teremt, amely lehetővé teszi a diák számára a jövőbeni karrier megteremtését.... [-]