Filter
EMBA
Banglades A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb EMBA Diploma Megtekintése Bangladesben 2019/2020

Üzleti vezetők és a szakemberek is kezdik törekvés szakmai előmenetel és a növekedést keresi a helyes EMBA Banglades programot. Pályázók tapasztalatai bővülését tudás alapvető eleme az üzleti és menedzsment. EMBA Bangladesh programok célja, hogy fokozza a képességeit a szakemberek, hogy támogassa a személyes és szakmai fejlődésére. Keresztül választék tanítási módszerek hangsúlyozása aktív részvételét a vezetők, EMBA Banglades programok igénybe vita esetén a helyi és nemzetközi vállalati környezetben, valamint a csoportos torna, hogy megkönnyítse a résztvevők növekedésére.

EMBA Banglades programok is győződjön meg róla, hogy a vendégek az előadások választék vállalati meghívott előadók, együtt eszméket egymástól való tanulás 's élményt. A diákok kapnak átfogó, személyre szabott segítséget karriertervezés, a hálózatépítés és álláskeresés minden fontosabb iparágakban.Alumni szorosan a kapcsolatot a vállalati és szervezeti partnerek és minden évben együtt toborzók keresnek élvonalbeli alkalmazottak.

Kezdje a keresést az optimális EMBA Banglades programot ma. Soha nem késő, hogy a karrierje lendületet, hogy indítsa el a EMBA Banglades keresési most!

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Banglades
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Canadian University of Bangladesh

A posztgraduális szinten, a School kínál az Executive MBA (Emba) program célja a dolgozó szakemberek számára, akik kölcsönhatásba során segítők ismereteket szerezni a jel ... [+]

School of Business célja, hogy magas minőségű diplomások, akik képesek lesznek, hogy vegyenek fel legmagasabb rangú pozíciókat a helyi és a globális vállalatok. Az iskola kínál mind a graduális és posztgraduális programokat.

A posztgraduális szinten, a School kínál a Executive MBA (EMBA) Program célzó dolgozó szakember, aki kölcsönhatásba során segítők ismereteket szerezni a jelenlegi üzleti gyakorlat. School of Business egyesíti a legjobb gyakorlatok, a tudomány és az ipar, és célja, hogy kölcsönöz modern üzleti gyakorlatok diplomások.

Felvételi követelmények

Munkatapasztalat: Minimum 2 éves szakmai tapasztalat

Végzettség: ... [-]

Banglades Dhaka
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul