Executive MBA dhaka Bangladesben

A Legjobb Executive MBA-k dhaka Bangladesben 2018

MBA

A végrehajtó MBA vagy EMBA, egy posztgraduális üzleti diplomát. Az Executive MBA program egy csomó, mint egy hagyományos MBA program. A fő különbség az, hogy a végrehajtó MBA program elsődleges célja, hogy oktassák dolgozó vezetők, menedzserek, vállalkozók és más üzleti vezetők.

Ha szeretné, hogy mászni a vállalati ranglétrán, és átveheti a vezetői pozíció, a MBA az Ön számára. Ez a program megadja neked a tudást és készségeket szerezni sokoldalúság, tekintve a megértés, egy sor funkcionális üzleti területeken. Valamint a képesség, hogy eszközöket és elemzés, hogy hozzájáruljanak a stratégiai tervezés és a döntéshozatal.

Tanulmány Banglades számtalan kilátások a diákok számára. Az oktatási rendszer az országban erősen támogatott. Egyetemek, főiskolák és iskolák a bangladesi kínál egy vibráló, kreatív és kihívásokkal teli környezetben, amely lehetőséget ad arra, hogy a diákok fejlesztésére képességeiket.

Dhaka különféle állami és magán felsőoktatási intézmények, Dhaka Egyetem vezető az élvonalban.Emellett vannak olyan külföldi egyetemen, ahol a diákok is elérheti globális tananyagok

EMBA Diplomák dhaka Megtekintése Bangladesben 2018

Mutass többet

ügyvezető Master Of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
Campus Nappali September 2018 Banglades Dhaka

A posztgraduális szinten, a School kínál az Executive MBA (Emba) program célja a dolgozó szakemberek számára, akik kölcsönhatásba során segítők ismereteket szerezni a jelenlegi üzleti gyakorlat. [+]

School of Business célja, hogy magas minőségű diplomások, akik képesek lesznek, hogy vegyenek fel legmagasabb rangú pozíciókat a helyi és a globális vállalatok. Az iskola kínál mind a graduális és posztgraduális programokat.

A posztgraduális szinten, a School kínál a Executive MBA (EMBA) Program célzó dolgozó szakember, aki kölcsönhatásba során segítők ismereteket szerezni a jelenlegi üzleti gyakorlat. School of Business egyesíti a legjobb gyakorlatok, a tudomány és az ipar, és célja, hogy kölcsönöz modern üzleti gyakorlatok diplomások.

Felvételi követelmények

Munkatapasztalat: Minimum 2 éves szakmai tapasztalat

Végzettség: ... [-]


Végrehajtó Mba (emba)

American International University-Bangladesh
Campus Részidős 4 félév September 2018 Banglades Dhaka

Az Executive MBA program integrálja az osztálytermi tanulás, készségfejlesztés és a személyes fejlődés. Egy dedikált Executive MBA csapat készségek, karrier és a vállalati kapcsolatok szakemberek, a program épít ... [+]

Egy fontos eleme a tanulás egy MBA program a megszerzése készségek. A hallgatók analitikus képességeket, valamint alapvető vezetői képességeket fejlesztenek ki, mint például a csapatmunka, a vezetés és a hatékony kommunikáció. Az adatok értelmezésének képessége olyan modulok révén is kifejlesztésre kerül, mint például a pénzügyek kezelése, az ügyviteli műveletek és a projektmenedzsment a mész által az utolsó félévben elért; akkor képesek lesznek ezeket alkalmazni egy jelentős stratégiai kérdés vizsgálatára.

Az Executive MBA program integrálja az osztálytermi tanulás, készségfejlesztés és a személyes fejlődés. Egy elkötelezett Executive MBA csapattal, mely készségeket, karriereket és vállalati kapcsolattartókat foglal magában, a program az akadémiai hírnévre épül, és olyan lehetőséget teremt, amely lehetővé teszi a diák számára a jövőbeni karrier megteremtését.... [-]