MBASTUDIES

A Legjobb EMBA Diploma Megtekintése Bangladesben 2020

Üzleti vezetők és a szakemberek is kezdik törekvés szakmai előmenetel és a növekedést keresi a helyes EMBA Banglades programot. Pályázók tapasztalatai bővülését tudás alapvető eleme az üzleti és menedzsment. EMBA Bangladesh programok célja, hogy fokozza a képességeit a szakemberek, hogy támogassa a személyes és szakmai fejlődésére. Keresztül választék tanítási módszerek hangsúlyozása aktív részvételét a vezetők, EMBA Banglades programok igénybe vita esetén a helyi és nemzetközi vállalati környezetben, valamint a csoportos torna, hogy megkönnyítse a résztvevők növekedésére.

EMBA Banglades programok is győződjön meg róla, hogy a vendégek az előadások választék vállalati meghívott előadók, együtt eszméket egymástól való tanulás 's élményt. A diákok kapnak átfogó, személyre szabott segítséget karriertervezés, a hálózatépítés és álláskeresés minden fontosabb iparágakban.Alumni szorosan a kapcsolatot a vállalati és szervezeti partnerek és minden évben együtt toborzók keresnek élvonalbeli alkalmazottak.

Kezdje a keresést az optimális EMBA Banglades programot ma. Soha nem késő, hogy a karrierje lendületet, hogy indítsa el a EMBA Banglades keresési most!

Találat Filter

ügyvezető Master of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
EMBA
szept. 2020
<
Nappali
Angol
Campus

A posztgraduális szinten, a School kínál az Executive MBA (Emba) program célja a dolgozó szakemberek számára, akik kölcsönhatásba során segítők ismereteket szerezni a jelenleg ...

Tovább