MBASTUDIES.HU

A Legjobb Üzleti Tanulmányok in Brussels Belgiumban 2019/2020

Brüsszel ideális helyszín az egyetemi és előrelépési számos nemzetközi diákok számára. Eltekintve attól, hogy egy gyönyörű és vibráló város sok mindent kínál, Brüsszel a főváros az Európai Unió, otthont ad számos nemzetközi szervezetek és vállalatok, és ezt tartják a pénzügyi és kormányzati központja egész Európában. Van is egy nagy nemzetközi népesség, tovább növelve a tanulmányaikhoz egy EMBA Brüsszelben.

Egy EMBA brüsszeli azoknak készült, a szakmai tapasztalat az üzleti területen, keresek hogy előre pályafutásuk menedzsment és vezetői pozíciókban. A résztvevők a kereső EMBA brüsszeli tapasztalni fogja az alapvető üzleti tanfolyamok, mint például marketing, pénzügy, az etika és a jog, ahol a hangsúly a menedzsment és a vezetés.Egy EMBA Brüsszelben, a résztvevők kapnak egy alapítványi megértése az üzleti elvek, valamint egy erős szakmai hálózat, amely lehet, hogy diplomások igen vonzó a versenyképes globális munkaerőpiacon.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Brüsszelben, olvassa végig az alábbi programok!

Találat Filter

Executive MBA - Master Of Business Administration

United International Business Schools
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Október 2019 Svájc Zürich Belgium Antwerp Spanyolország Barcelona Brussels Madrid Japán Tokyo Hollandia Amsterdam Olaszország Milan Geneva + 16 további

A tudományos naptár negyedéves rendszeren alapul (1 negyedév = 10 hét). A program rugalmas struktúrájának és moduláris tervezésének köszönhetően minden negyedév és minden időszak kezdetén különböző kezdési időpontok érhetők el októberben, novemberben, januárban, februárban, áprilisban, májusban, júliusban és augusztusban.

Solvay Executive MBA

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus Részidős oktatás 16 - 18 hónap Kérj Információt Belgium Brussels

Az innovációs menedzsment és a vállalkozói szellem - a sikeres vállalkozások alapja ma - a Solvay Executive MBA tanterv két fő alapelve. A programhoz való csatlakozással a résztvevők megtanulják, hogyan kezelik a bonyolultságot, miközben értéket teremtenek maguknak, cégüknek és a társadalomnak.