Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Business Management EMBA Képzés Összevetése

Megszerzése után a főiskolai diploma, sok diák belépnek a kiválasztott karrier területén a vágy, hogy végül tovább az oktatás. Az EMBA program jellemzően egy diák munkatapasztalatát és arra épít, hogy a tudás megszerzését a kiválasztott karrier területén.

Mi az EMBA a Business Management-ben? Úgy tervezték, hogy felkészítse a hallgatókat a vezetői szerepek az üzleti világban, ez a program gyakran a hallgatók speciális ismerete témák, mint a stratégia, menedzsment elmélet és marketing technikák. Minden kurzus jellemzően a hallgatók nagyobb megértést, hogy az üzleti globálisan működik, és hogyan kell navigálni a karrier területén a sikeres stratégia és végrehajtási eljárások.

Sok készséget lehet művelni az egész EMBA üzleti menedzsment program. Míg az erős kommunikációs készségek hasznosnak bizonyulhatnak mind szakmailag, mind személyesen, a vezetői képességek segíthetik a diákokat abban, hogy munkavállalói kilátásokként kiemelkedjenek, és végül munkahelyi előmenetelhez vezethetnek. A kritikus gondolkodású készségek is bizonyulhatnak szükségesnek az üzleti világban.

Általában két évet vesz igénybe az EMBA program teljesítése, de az árak az iskolák között különböznek. Minden egyetemnek saját programjai és díjai vannak, így a költségek drasztikusan eltérőek lehetnek.

Miután az EMBA üzleti menedzsment jogosult a diákok számos érdekes pályára. Sokan használják tapasztalataikat és ismereteiket, hogy üzleti vezetők vagy a meglévő vállalatok vezérigazgatói legyenek, míg másik inkább saját céget indítanak. Néhányan pályafutásukat marketing menedzserek, adatelemzők vagy üzleti tanácsadók választják. Azok, akik inkább a pénzügyminisztériumban dolgoznak, néha kompenzációs menedzserként dolgoznak. A projektvezetők, vállalati toborzók vagy hirdetési vezetők is rendelkezésre állhatnak.

A technológia gyors bővülésével az online osztályok népszerűbbek, mint valaha. Az órák távolról történő megtartása segítheti a tanulókat abban, hogy rugalmasan egyensúlyozzák az iskolát az életükhöz. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Business Management

Universidad Pontificia Comillas

Hivatalos Executive mesterképzésre Business Management (MBA) által kínált ICADE Business School, egy külön fejezet alatt Kar Közgazdaságtudományi szakosodott posztgraduál ... [+]

Executive mesterképzésre Business Management (MBA)

Hivatalos Executive mesterképzésre Business Management (MBA) által kínált ICADE Business School, egy külön fejezet alatt Kar Közgazdaságtudományi szakosodott posztgraduális közgazdasági és üzleti adminisztráció. A felmutatott amely több mint 23 generáció diplomás vezetők és olyan szintű tudományos kiválóság, amely felülmúlhatatlan, ez a hetedik évben (2017-2018 tanév), hogy a Mester program egy hivatalos mértékben megfelelni a megfeleljen az Európai Felsőoktatási Térség.

Belépés

Felvételi követelmények:

Hivatalos egyetemi segédlelkész vagy főiskolai diploma diplomások legalább három éves szakmai tapasztalattal pozíciók közepes / magas szintű felelősség. Hivatalos Diploma diplomások, akik bizonyítani tudják, hogy legalább öt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kulcsfontosságú pozíciókat. Módszerek és célkitűzések ... [-]
Spanyolország Madrid
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
10 - 14 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Az ügyvezető Master in Business Management Professional (MEX) EBAPE a magasan képzett programot felső szintű diplomások az országban vagy külföldön, akik ... ... [+]

Executive Master in Business Management Professional

Az ügyvezető Master in Business Management Professional (MEX) EBAPE a magasan képzett diplomások a legfelső szintű az országban vagy külföldön programot, akik járnak, vagy a célja fellépni területén of Business Administration.

A kurzus az esti és be kell fejezni 24 hónapon belül a jóváhagyott diplomamunkám. Osztályok kezdődik mindig a minden év elején, és osztott struktúra negyedévben.

Osztályok kerül sor a hét folyamán hétfőtől péntekig, 18:30-21:45, amely biztosítja a hallgató a mester fokozatot összeegyeztetni szakmai tevékenységét.

A MEX hogy a mester:

• gyakorlása menedzsment funkciók vagy a felső vezetés • Fejleszteni kell a vállalkozói menedzsment ismeretek • Tanítás az iskolában vagy nagyobb intézmények a közigazgatás területén • Tanácsadás... [-]

Brazília Rio de Janeiro
March 2019
Részidős oktatás
24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul