Corporate Governance Executive MBA Képzések

Corporate Governance EMBA Képzés Összevetése

A főiskolai végzettség befejezése után sok diák kívánja folytatni a felsőoktatást, de lehet, hogy nincs rá lehetőségük. Az EMBA-programba való beiratkozás után a gyakorlati tapasztalatok megszerzése a választott karrierjükben egy lehetőség, mivel ez a fajta program a korábban szerzett ismeretekre épül.

Mi az EMBA a vállalatirányításban? Általában úgy tervezték, hogy a diákok jobban megértsék, hogyan működnek globálisan a vállalkozások, az ilyen típusú programok jellemzően olyan üzleti területeket vizsgálnak, mint a stratégia és a megvalósítás. Az egyes kurzusok széles körű témákra vonatkozhatnak, például arra, hogy a stratégiai tervezés miként befolyásolja a szervezeteket és hogyan építhet üzleti hálózatokat. A program célja, hogy fokozza a diákok tudását a vállalkozások globális aspektusáról, és felkészítse őket a vezetői szerepekre a jövőben.

A hallgatók általában több alapvető kompetenciát fejlesztenek ki, miközben az EMBA-t a Corporate Governance programba bevezették. Erős analitikai készségekre van szükség általában ahhoz, hogy megértsük az összetett üzleti gyakorlatokat, míg a problémamegoldó készségek segítenek a hallgatóknak a területen való sikerhez. A kommunikációs készségek lehetõvé teszik a diákok számára, hogy személyes és szakmai hálózatokat fejlesszenek ki.

Mivel minden iskola más, nincs ráköltség az EMBA program számára. Általában két évre van szükség ahhoz, hogy egy diák megszeresse a diplomát, de az ár drasztikusan változik az egyetemek között.

Az EMBA a vállalatirányítás, a hallgatók jogosultak szinte minden munkát az üzleti területen. Sokan vállalkozókká válnak, míg másik inkább logisztikai menedzserekként szeretnek dolgozni. Azok, akik inkább a számokkal dolgoznak, néha adatelemzőkké vagy kompenzációs vezetőkké válnak. Azok számára, akik kreatív üzleti megközelítést élveznek, marketing menedzser pozíciók is elérhetők. Az üzleti tanácsadók, a projektmenedzserek és a vezérigazgatók is lehetnek lehetőségek.

Mivel sok diák választotta, hogy az általuk kínált rugalmasság miatt távolról vegyen osztályokat, az egyetemek válaszolnak azáltal, hogy több órát kínálnak az interneten, mint valaha. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Corporate Governance.  Próbáld meg inkább ezt: MBA Corporate Governance!

Search for similar programs here