Részidős EMBA Dániában

2 Részidős EMBA Képzés Dániában

MBA

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Annak ellenére, hogy kis lélekszámú, Dánia soraiban, mint a világ egyik 's leginnovatívabb országban, köszönhetően a nagy hangsúlyt fektet a kutatás és a magas színvonalú oktatás. Akkor is tanul egy biztonságos, barátságos és az innováció-vezérelt környezetben.

A Legjobb 2 Részidős EMBA Dániában 2018

Mutass többet

Executive MBA

IBA International Business Academy
Campus Részidős September 2018 Dánia Kolding

Az Executive MBA alapja sok éves tanítás, kutatás és tanácsadás, amelyek központi szerepet játszottak a tudományos munkatársak a Coventry University Business [+]

Részidős EMBA-k Dániában 2018. Executive MBA a stratégia, a humánerőforrás-gazdálkodás és a pénzügyek középpontjában. Az Executive MBA alapja a sokéves oktatás, kutatás és tanácsadás, amelyek központi szerepet játszottak a tudományos munkatársak a Coventry University Business School és az IBA, és eredményeként a magas színvonalú tanulmányi programok egyetemi szinten, a kutatás diplomák, nemzetközi munkalehetőségek, médiamunka és számos publikáció mindkét intézményben. KINEK? Az Executive MBA valóban nemzetközi oktatást üzleti vezetők közösen szállított Coventry University Business School Angliában és a Nemzetközi Üzleti Akadémia (IBA) a Kolding, Dánia. A program olyan emberekre szólal fel, akik magas szintű és nemzetközi szinten kívánnak vezetői képesítést szerezni. Olyan emberek számára van, akik már vezetői pozícióban vannak, és akik szeretnék tovább lendíteni pályafutásukat. HONNAN? Minden modul, egy kivétellel, az IBA-ban tanítanak Koldingban. A Stratégiai Vezetés témaköreit részben a Coventry Egyetemen tanítják 3 napos rendezvényen. MIÉRT MBA? Az IBA és a Coventry Egyetem Executive MBA-jával: Fejlesztse magát személyesen és kihasználja a lehetőségeit Szerezzen be új és értékes információkat Szerezzen hozzáadott értéket, és legyen magának egy eszköz a vállalat számára Világszerte jobban tudjon működni egy egyre inkább globalizált világban Fejlesszük analitikus megértésünket, mind az üzleti tevékenység funkcionális jellegét, mind a vezetés holisztikus természetét Készítsen számos készséget és képes kezelni különböző kezelési eszközöket és technikákat Legyen hatékony változás ügynök a szervezetben MIÉRT A PROGRAM? Az Executive MBA az IBA-n lehetővé teszi, hogy magas szintű és nemzetközi szintű vezetői képesítést érjen el nagy rugalmassággal. Ebben a programban tagjai lesznek az IBA és a Coventry Egyetem MBA diplomások növekvő hálózatának, egy olyan hálózatnak,... [-]

Global Executive MBA

AVT Business School
Campus Részidős 18 hónapok October 2018 Dánia Koppenhága

Az AVT AMBA akkreditált Executive MBA az egyetlen igaz globális vezetési program, amelyet Dániában kínálnak. [+]

Executive MBA

 

Az Executive MBA az AVT- ben gazdagító utazás, amely lehetővé teszi, hogy a vezetői készségeket elsajátítsa, miközben feltárja a vezetők változó szerepét a mai dinamikus üzleti környezetben.

Az MBA egy 18 hónapos program két részből áll:

Az 1. rész a CBA, amely hat hónapot / 650 tanórát vesz igénybe. A 2. rész az MBA , amely további 12 hónap / 1300 tanórát vesz igénybe, és a CBA program sikeres befejezésére épít.

Az első rész az Executive MBA tartalmaz egy élvezetes, szemmel nyíló tanulmányút Cambridge-ben Bostonban, Massachusetts, USA.

Az Executive MBA osztály is utazik Sanghajba egy merülést a kínai piacon.... [-]