close

Szűrők

Lásd a találatokat

Divatmenedzsment EMBA Képzés Összevetése

Bonyolultnak tűnhet az üzleti végzettség megszerzése bonyolultnak, de az üzleti igazgatás vezető szerepe hatékony módja lehet ennek. Ez a fejlettségi fokozat célja, hogy a diákok számára az üzleti és pénzügyi szükségszerű oktatást kínálja egyidejű gyakorlati munkatapasztalattal. Mi az EMBA a Fashion Management-ben? A divatvezetés tanulmányozza a gyors tempójú és kr… Tovább

Bonyolultnak tűnhet az üzleti végzettség megszerzése bonyolultnak, de az üzleti igazgatás vezető szerepe hatékony módja lehet ennek. Ez a fejlettségi fokozat célja, hogy a diákok számára az üzleti és pénzügyi szükségszerű oktatást kínálja egyidejű gyakorlati munkatapasztalattal.

Mi az EMBA a Fashion Management-ben? A divatvezetés tanulmányozza a gyors tempójú és kreatív divatipar szervezési feladatait. Ez a fajta program fejlett feltárása a vezetői képességek, technikák és módszerek szükséges a szakemberek a divat menedzsment. A kurzusok ebben a programban tartalmazhatnak interperszonális kommunikációt, konfliktus közvetítési technikákat, globális finanszírozást, üzleti menedzsment módszereket és még sok mást. Sok iskola magában foglalja az intenzív műhelyeket és a peer-to-peer tanulási lehetőségeket a hagyományos előadások mellett.

A szinte minden iparágban dolgozó munkáltatók értékelhetik a divatvezető tudósok hasznos tulajdonságait. Ezek az egyének általában erős kommunikációs készséggel rendelkeznek és nagyon stratégiai döntéshozók. Sokan kreatív természetűek is, amelyek segíthetnek különböző problémák megoldásában.

Az EMBA diplomájának költségeit befolyásolhatja a szükséges kurzusok száma, a program helyszíne és a diplomát kínáló egyetem típusa. Bizonyos esetekben a hallgatók pénzügyi támogatást vagy ösztöndíj lehetőségeket is igénybe vehetnek, hogy segítsék a méltányosság megszerzésének költségeit.

A divatipar folyamatosan változó, de a divatmenedzsment karrierje az évtizedek során állandó szükségszerűség maradt. Míg sokan próbálnak keresni pályafutást ebben a rendkívül versenyképes területen, a haladó végzettségűek fokozhatják foglalkoztatási esélyeiket. A program résztvevői fontolóra vehetik a karriereket a luxuskereskedelemben, a márkamenedzsmentben, a kiskereskedelemben / értékesítésben, a PR-ben és a divatújságban. Egyes pozíciókban lehet például a divatmarketing, az üzletmenedzser, a stylist vagy a termelési menedzser.

Különböző egyetemek kínálnak EMBA a Fashion Management. Ezzel a fokozattal a világ minden tájáról érkező diákok egyidejűleg tanulhatnak és dolgozhatnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Institut Francais de la Mode
Párizs, Franciaország

A Global Fashion Management egy részidős és az egyetlen Executive MBA a divat és a design menedzsment, amely lehetővé teszi a résztvevők, hogy folytassák a karrier.

A Global Fashion Management egy részidős és az egyetlen Executive MBA a divat és a design menedzsment, amely lehetővé teszi a résztvevők, hogy folytassák a karrier. -
EMBA
Részidős
Angol
Campus