Duális MBA Diplomák Executive MBA Képzés a Baden-Württemberg Németországban

Duális MBA Diplomák Executive MBA Diplomák 2018 Megtekintése a Baden-Württemberg Németországban

Duális MBA Diplomák

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

Az üzleti szakemberek vállalati környezetben való érvényesülésének záloga a széleskörű és változatos tudásbázis. A marketingben vagy a pénzügyekben való jártasság például igen hasznos lehet. A Duális MBA képzések kitűnő lehetőségeket kínálnak a hallgatóknak.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Baden-Württemberg az állapot, Németországban több mint 10 millió ember. Meg van osztva 35 kerület és 9 önálló város. Az állam büszkélkedhet, amiért is a legismertebb és legrégebbi egyeteme, amelyek tekintélyes állapot Németországban.

Kérj Információt Duális MBA Diplomák Executive MBA Képzések a Baden-Württemberg Németországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Duális MBA Diplomák Németország Baden-Württemberg. Próbáld meg inkább ezt: EMBA Németország !

or search for similar programs here