Duális MBA Diplomák Executive MBA Diploma a Mannheim Németországban

Duális MBA Diplomák Executive MBA Diplomák 2018 Megtekintése a Mannheim Németországban

Duális MBA Diplomák

Miután megszerezted az üzleti egyetemi diplomádat, és már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezel, a következő lépés az Executive MBA (EMBA). A képzés ötvözi az alapokat, mint a pénzügy, a számvitel és a marketing a vezetőképzéssel, így magas szintű vezetői és ügyvezetői állások nyílnak meg előtted.

A legtöbb hallgató tisztában van vele, hogy az üzleti életben elért sikerhez többre lesz szüksége néhány alapismeretnél. A duális MBA diplomák lehetőséget nyújtanak a diákoknak, hogy készségeiket továbbfejlesztve, felkészültebben lépjenek ki a munkaerőpiacra.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Mannheim város nyugszik Baden-Württemberg Németország délnyugati részén. Ez az egyik a német városok, amelyek az utak és utcák lefektetett mintázatot. A legnagyobb felsőoktatási intézmények, a város a Mannheimi Egyetem és a University Klinikai Orvostudományi Mannheim.

Kérj Információt Duális MBA Diplomák Executive MBA Képzések a Mannheim Németországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Duális MBA Diplomák Németország Mannheim. Próbáld meg inkább ezt: EMBA Németország !

or search for similar programs here