Duális MBA Executive MBA Képzések

Duális MBA EMBA Képzés Összevetése

Duális MBA

Az EMBA, vagy Executive MBA, a mértéke azoknak az egyéneknek, akik boldogok a saját területükön, de akik szeretnék előre karrierjét. Egy EMBA-t lehet szerezni, miközben az egyén dolgozik.

Sokan szeretnék tudni, mi az EMBA a két MBA-ban? Ez az ajánlat azoknak az egyéneknek szól, akik tudásukat két különböző területen kívánják növelni, miközben minimalizálják a felsőoktatás időtartamát és költségeit. A két fokozat folytatása gyakran nem egy lehetőség, különösen a dolgozó egyének számára, így a kettős MBA megkönnyíti a pénzügyek és az idő. Amit egy személy kétfokozatú végzettséggel folytat, a fókusz területétől függ. Gyakrabban, hogy valaki, aki kettős diplomával folytatja tanulmányait, gyors diplomát kell kapnia, és nyolc éves szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie. Ez a program általában két évet vesz igénybe.

A kettős MBA program gyakran nagyon intenzív, így azok, akik teljesítik, gyakran erős elkötelezettséggel, a feladatok rangsorolásával és a tanulási képességgel és az információk megőrzésével kapcsolatos nagy kapacitással rendelkeznek. Mindezek a tulajdonságok hasznosak lehetnek az életben és számos területen.

Mennyibe kerül az EMBA folytatása a kettős MBA változik. Az oktatás teljes költségét befolyásoló tényezők közé tartozik az intézmény elhelyezkedése, a program időtartama és az egyén megélhetési költségei.

Az ilyen típusú kettős végzettségű személy számára elérhető karrier a tanulmányi területektől függ. Például, ha valaki kettős diplomát kap a pénzügyek és az üzleti életben, a lehetőségek bőségesek lehetnek, mivel számos szervezet bérel egyéni vállalkozást, és fejeket a számokhoz. Azok, akik a marketing és környezetvédelmi tanulmányok főmérnökei, sikerrel járhatnak egy szervezet számára, amely hangsúlyozza a zöld folyamatokat és az egyéni elszámoltathatóságot.

Azok az egyének, akik EMBA-t akarnak és szeretnének szerezni, online programokat kell keresniük, mivel a legtöbb rugalmasságot kínálják. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Duális MBA. Próbáld meg inkább ezt: EMBA!

or search for similar programs here