Duális MBA Executive MBA Képzés Németországban

Duális MBA EMBA-k Keresése Németországban 2018

Duális MBA

A végrehajtó MBA vagy EMBA, egy posztgraduális üzleti diplomát. Az Executive MBA program egy csomó, mint egy hagyományos MBA program. A fő különbség az, hogy a végrehajtó MBA program elsődleges célja, hogy oktassák dolgozó vezetők, menedzserek, vállalkozók és más üzleti vezetők.

A kettős MBA egy tudományos program, amely meghatározza a diplomások szét a szakemberek a maguk területén. Megszerezte a kettős MBA segíthet a diákok, hogy növeljék a szakmai ismeretek és tapasztalatok cseréje nagyobb területen, ami esetleg egy nagyobb választéka szakmai lehetőségek befejezésekor az oktatási programot.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

A Legjobb Executive MBA Képzések Duális MBA Németországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Duális MBA Németország. Próbáld meg inkább ezt: EMBA Németország!

or search for similar programs here