Duális MBA Executive MBA Képzés a Mannheim Németországban

Duális MBA Executive MBA Diplomák 2018 Megtekintése a Mannheim Németországban

Duális MBA

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

A kettős MBA egy tudományos program, amely meghatározza a diplomások szét a szakemberek a maguk területén. Megszerezte a kettős MBA segíthet a diákok, hogy növeljék a szakmai ismeretek és tapasztalatok cseréje nagyobb területen, ami esetleg egy nagyobb választéka szakmai lehetőségek befejezésekor az oktatási programot.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Mannheim város nyugszik Baden-Württemberg Németország délnyugati részén. Ez az egyik a német városok, amelyek az utak és utcák lefektetett mintázatot. A legnagyobb felsőoktatási intézmények, a város a Mannheimi Egyetem és a University Klinikai Orvostudományi Mannheim.

Kérj Információt Duális MBA Executive MBA Képzések a Mannheim Németországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Duális MBA Németország Mannheim. Próbáld meg inkább ezt: EMBA Németország !

or search for similar programs here