Economics Executive MBA Képzések

Economics EMBA Képzés Összevetése

Az Executive MBA egy posztgraduális diploma célja, hogy gazdagítsa a tapasztalatok és a tudás a végrehajtó szintű alkalmazottak. A teljes munkaidőben foglalkoztatott végzettséggel a diákok elvárják, hogy kifejtsék jelenlegi képességeiket és szakértelmüket.

Mi az EMBA a közgazdaságtanban? Az EMBA a közgazdaságtan egy magasabb szintű fokozatot, amely középpontjában a téma a közgazdaságtan. A hallgató elvárhatja, hogy jobban megvizsgálja a piacot és más olyan pénzügyi szempontokat, amelyek a jelenlegi helyzetében befolyásolhatják a stratégiai üzleti döntéseket. Azáltal, hogy a gazdaságot befolyásoló különböző eseményekre és katalizátorokra összpontosít, a hallgató remélhetőleg nagyszerű megértést nyerhet a gazdagság átadásával kapcsolatban, és hogyan befolyásolhatja a jövő eseményeit.

Az EMBA a közgazdasági hallgatók elvárják, hogy megtanulják a különböző készségeket, amelyek segíthetnek nekik a jelenlegi pozíciókban. Kezdve a diákok megtanulják, hogyan kell elemezni a jelenlegi trendeket a piacon. Az elemzés egy fontos képesség, amely számos pozícióra vonatkozik. A problémamegoldás is tanítani fog. Végül a diákok elvárják, hogy hálózatba kapcsoljanak több munkáltatóval.

Azok, akik érdeklődnek ennek a diplomának a költségeitől, kapcsolatba kell lépniük az intézménygel. A költségek változóak lesznek, az időtartamnak megfelelően.

Mivel a jelenlegi gazdaság csaknem naponta változik, a közgazdaságtan tanulmánya ugyanolyan fontos, mint valaha. Azok a hallgatók, akik ezt a diplomát teljesítik, önmagukban kívánatosak lehetnek a munkaerőpiacon és főnökeiként sok vezetői pozícióban. A pénzügyi vezető, a pénzügyi elemző és a biztosításmatematikai pozíciók valószínűleg elérhetõek, ha befejezi ezt a programot. Ezenkívül előfordulhat, hogy az aktuális vállalaton belüli promóció vagy bérnövekedés lehetséges ezen fokozat megszerzése után.

Azok, akik többet szeretnek tanulni vagy beiratkozni az EMBA programba, törekedniük kell különböző intézményeket keresni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Economics.  Próbáld meg inkább ezt: MBA Economics!

Search for similar programs here