MBASTUDIES

Egészségügyi ügyvitel EMBA Képzés Összevetése

A már meglévő valós tapasztalatokra építve a posztgraduális Executive MBA értékes kiegészítő lehet egy már sikeres karrierjéhez. Főleg a vezetők célzásával elsajátítható és releváns tanfolyamokat kínálhat, amelyek mind a hallgató, mind a munkáltató számára előnyösek lehetnek.

Mi az EMBA az Egészségügyi Igazgatásban? Az EMBA olyan felsőfokú végzettség, amely meg kívánja gazdagítani a tudás és a tapasztalat a végrehajtó és a vezetői alkalmazottak már dolgozik az egészségügyi ágazat. Bárki, aki elvégzi az EMBA-t az Egészségügyi Igazgatásban, többet tudhat meg a dinamikus iparágról és a jelenlegi és a jövőbeli trendekről, hogy potenciálisan hozzájárulhasson ehhez a jutalmazó és izgalmas területhez.

Az EMBA az Egészségügyi Igazgatóságban a jelöltek számíthatnak arra, hogy megtanulják a különböző készségeket, amelyek lefordítják a siker a jelenlegi pozíciókban. Például a csoportokban végzett munka ösztönözheti a csapatmunkát és a hálózatépítést olyan egyénekkel, akik hasonló helyzetben vannak különböző szervezetekben. Ezenkívül a hallgató elvárhatja, hogy megtanulja a problémamegoldó készségeket, és gyakorolja a magasabb szintű döntéshozatalt, ami növelheti bizalmát a jelenlegi szerepéhez.

A program befejezésének költsége intézményenként változik. A program hossza is változhat, mivel a legtöbb hallgató a jelenlegi pozícióival párhuzamosan veszi ezeket a kurzusokat.

Ahogy az egészségügyi piac gyorsan fellendül és gyorsan változik, az egészségügyi ellátás egyre fontosabbá válik. Különösen a kórházak igényelhetik olyan személyeket, akik ezt a diplomát teljesítették, így biztosak lehetnek abban, hogy folyamatosan értékelik a piac jelenlegi helyzetét és az ipar trendjeit. Miután befejeződtek, a diákok lehetnek a legfontosabb pályázók olyan állásokra, mint a kórházi adminisztrátorok vagy más felső szintű vezetői egészségügyi pozíciók. Ez a diploma a versenyző piacon is előnyös lehet.

Azok, akik érdeklődnek ebben a fokozatban, helyi, online vagy akár világszerte kereshetnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

1 Találatok Egészségügyi ügyvitel Filter

Executive MBA / MS Egészségügyi Vezetés

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
EMBA 02 July 2020 Nappali Angol Campus

Az egészségügyi szakemberek felkészítése a változások megkönnyítésére és az innováció ösztönzésére - a belső szervezetek és az egész iparág között.

Tovább