Filter
EMBA
Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Tanulmányok in Abu Dhabi Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

Sok szakember a világ minden tájáról EMBA válasszon egy Abu Dhabi-ban. Abu Dhabi ismert a gazdagság és a természeti erőforrásokat. Ez egy gyorsan fejlődő gazdaság nagy mennyiségű külföldi befektetések és csodálatos üzleti lehetőségeket. A Közel-Kelet nagy szerepet játszik a világ üzletvitelét és az ügyleteit, és egy Abu Dhabi-ban EMBA segíthet a készségek, tudás és tapasztalat, hogy versenyképesek legyenek a világpiacon. Ez egy olyan terület, üzleti innovációk több lehetőséget szakmai előmenetel.

Mint sok EMBA program, a EMBA Abu Dhabi-ban tartalmazza az általános szakmai tapasztalata résztvevőket a tanítási szemlélet, amely lehetővé teszi az expozíció sokféle nézőpont és ösztönző tanulási tapasztalat. EMBA Abu Dhabi programokban áll egy speciális szintű ismerete felé kortárs irányítási kérdéseket.Programok egy jól fejlett megértése stratégiai gondolkodás és a szakemberek is segítenek fejleszteni a szükséges készségeket, a hatékony vezetés és irányítás.

Vessen egy pillantást a Emba Abu Dhabi-ban az alábbi programokat többet megtudni a lehetőségeket, amelyeket várnak rád!

Tovább Kevesebb

Találat

University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) hosszú és büszke története, hogy egy innovatív üzleti iskola - és részben a vezető technológiai egyetem - a "hasznos tanulás" a szívében ... [+]

A Strathclyde MBA állt rendelkezésre, az Egyesült Királyságon kívül 1988 óta, több ezer MBA kurzus résztvevői most diplomázott, és még sok más jelenleg tanulmányozza a saját országukban.

A Strathclyde MBA sok tanulmány útvonalakon, de nagy hangsúlyt fektetünk a mi "egy MBA" megközelítés. Az Executive MBA tanulmányozza át az egyik nemzetközi központok a program pontosan ugyanaz, mint amit tanulni Glasgow, és a tudósok, akik biztosították a központi eleme a programnak az Ön országában is szállít a MBA Glasgow-ban.

A program formátumot elsősorban azoknak az elfoglalt vezetők, akiknek szükségük van, hogy összekapcsolják a karrier és a családi kötelezettségek az igények MBA tanulmányokat. A rugalmasság a részmunkaidős megközelítés lehetővé teszi a résztvevők, hogy diplomás számított két éven belül. Ugyanakkor a kutatás lehet egy hosszabb időszakban, ha szükséges, legfeljebb hat év.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai Abu Dhabi
Augusztus 2020
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul