MBASTUDIES.HU

A Legjobb Üzleti Tanulmányok in Abu Dhabi Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

Sok szakember a világ minden tájáról EMBA válasszon egy Abu Dhabi-ban. Abu Dhabi ismert a gazdagság és a természeti erőforrásokat. Ez egy gyorsan fejlődő gazdaság nagy mennyiségű külföldi befektetések és csodálatos üzleti lehetőségeket. A Közel-Kelet nagy szerepet játszik a világ üzletvitelét és az ügyleteit, és egy Abu Dhabi-ban EMBA segíthet a készségek, tudás és tapasztalat, hogy versenyképesek legyenek a világpiacon. Ez egy olyan terület, üzleti innovációk több lehetőséget szakmai előmenetel.

Mint sok EMBA program, a EMBA Abu Dhabi-ban tartalmazza az általános szakmai tapasztalata résztvevőket a tanítási szemlélet, amely lehetővé teszi az expozíció sokféle nézőpont és ösztönző tanulási tapasztalat. EMBA Abu Dhabi programokban áll egy speciális szintű ismerete felé kortárs irányítási kérdéseket.Programok egy jól fejlett megértése stratégiai gondolkodás és a szakemberek is segítenek fejleszteni a szükséges készségeket, a hatékony vezetés és irányítás.

Vessen egy pillantást a Emba Abu Dhabi-ban az alábbi programokat többet megtudni a lehetőségeket, amelyeket várnak rád!

Találat Filter

Executive MBA - nemzetközi útvonalon

University of Strathclyde Business School
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 hónap Augusztus 2020 Görögország Athens Szingapúr Singapore Svájc Zürich Bahrein Manama Malajzia Petaling Jaya Kuala Lumpur Omán Muscat Egyesült Arab Emírségek Dubai Abu Dhabi Olaszország Milan Németország Munich Kína Beijing Franciaország Toulouse + 22 további

Strathclyde Business School (SBS) hosszú és büszke története, hogy egy innovatív üzleti iskola - és részben a vezető technológiai egyetem - a "hasznos tanulás" a szívében. SBS nevezték Business School of the Year a Times Higher Education 2016 díjat bejelentette novemberben. A díjat az a felismerés, a Business School innovatív és vállalkozói szemlélet és a teljes "kiemelkedő" teljesítményét.