Filter
EMBA
Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Executive MBA-k in Ras Al Khaimah Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

Az Executive MBA (EMBA) diplomát olyan tapasztalt szakemberek számára fejlesztették ki, akik készek elsajátítani a vezetői pozíciók betöltéséhez szükséges készségeket. A képzések során górcső alá veszik a vezetés, a pénzügy, a marketing és más kapcsolódó témakörök bonyolult kérdéseit.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Oktatás az Egyesült Arab Emírségek megvannak a maga előnyei: nap, tenger, homok, az adómentes jövedelem a diploma megszerzése után, és néhány, a legjobb egyetemek az Öböl region.In kívül számos magas rangú egyetemek a más országokban ág campusok az Egyesült Arab Emírségek.

Rak, vagy Ras Al Khaimah a város északi partján, az Egyesült Arab Emírségek. A város jól ismert a történelmi dűnék és etnikai törzsek. A város is otthont ad néhány, a legjobb jogi és üzleti főiskolák az országban és a régióban.

Üzleti Tanulmányok in Ras Al Khaimah Megtekintése Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Egyesült Arab Emírségek
Al Jazirah Al Hamra
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Ez a program tanítják az Emírségekben. Az Executive MBA egy részmunkaidős programot az üzleti szakemberek számára készül vált felsővezetők. A hangsúly a fejlesztés a tudá ... [+]

Ez a program tanítják az EAE

A Executive MBA egy részmunkaidős program az üzleti szakemberek számára készül vált felsővezetők. A hangsúly a fejlesztés a tudás és a megértés a stratégiai menedzsment kérdéseket annak érdekében, hogy tükrözze, és javítsa az üzleti és vezetési gyakorlat. A program célja, hogy összhangban álljon az igények egy teljes munkaidős állást.

A kurzus

Nem számít, milyen része iparban vagy a kereskedelemben dolgozik, az Executive MBA kurzus segít megszerzése kritikus megértése a problémák és kihívások előtt álló vállalatok és szervezetek, valamint felvértezzük Önt az analitikus és kritikai érzék a lehetséges megoldásokat. Ezek a tulajdonságok által kért rangos munkaadók.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
American University of Ras al Khaimah

Executive Master of Business Administration (EMBA) ... [+]

Executive Master of Business Administration (EMBA) [-]
Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul