MBASTUDIES.HU

A Legjobb Üzleti Tanulmányok in Dubai Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

Dubai egyike a világ legdinamikusabb város kínál számos üzleti lehetőséget, ami miatt kiváló helyszín EMBA programokat. Dubai vált nemzetközi városa, gyorsan fejlődő, a világ gazdasági és üzleti központja.

EMBA Dubai nyújt jelenlegi üzleti szakemberek a készségeket és tudást, amelyre szükség van, hogy tartsa menedzsment és vezetői pozíciókban. Tanfolyam az EMBA Dubai egyesíti szilárd üzleti alapítvány vezetői képességét, hogy hatékonyan kezelje, és szerintem stratégiailag döntéseket hozni, további megvalósítása a cél az üzleti. Diákok a EMBA Dubai profitálni fog a hatalmas hálózat, valamint az on-the-job tudat, hogy minden diák hozza a tanulási környezet. Pályakezdő EMBA Dubai programok gyakran menni a pályára, mint menedzserek és vezetők a kis-és nagyvállalatok.

Ha tervezi, hogy a mester fokozatot, majd egy EMBA Dubai lehet Önre vár!Tekintse át az alábbi lehetőségek közül, és vegye be a következő lépés a személyes és szakmai célokat!

Találat Filter

Executive MBA - nemzetközi útvonalon

University of Strathclyde Business School
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 hónap Augusztus 2020 Görögország Athens Szingapúr Singapore Svájc Zürich Bahrein Manama Malajzia Petaling Jaya Kuala Lumpur Omán Muscat Egyesült Arab Emírségek Dubai Abu Dhabi Olaszország Milan Németország Munich Kína Beijing Franciaország Toulouse + 22 további

Strathclyde Business School (SBS) hosszú és büszke története, hogy egy innovatív üzleti iskola - és részben a vezető technológiai egyetem - a "hasznos tanulás" a szívében. SBS nevezték Business School of the Year a Times Higher Education 2016 díjat bejelentette novemberben. A díjat az a felismerés, a Business School innovatív és vállalkozói szemlélet és a teljes "kiemelkedő" teljesítményét.

ügyvezető Master of Business Administration (Emba)

International Institute of Management & Technology Studies
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai + 1 további

Ezzel persze lehet szinkronban a legújabb technológiákat használják a menedzsment területén különböző formái tranzakciókat.

EMBA

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai
Campus Nappali 6 félévek Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

A SZABIST kétéves EMBA diplomát kínál a vezetők és a középvezetők számára, akik a kiváló életért és nagyobb kihívásokért törekszenek szakmai életükben. Az EMBA egy kétéves program, amely hat félévre terjed ki és

Executive MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Részidős oktatás 20 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Ann Arbor India Bengaluru Egyesült Arab Emírségek Dubai Thaiföld Bangkok + 6 további

A Ross School of Business világszerte elismert vezetője az MBA és az Executive Education. Az EMBA egyesíti ezeket a kiválóság hagyományait, hogy olyan fejlesztési élményt nyújtson, amely egyedülálló a vezetés és az analitika keverékében.

Executive MBA Dubaiban

University of Bradford
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 - 4 év Kérj Információt Egyesült Arab Emírségek Dubai

Bradford 1998 óta Dubaiban alapított márkanév; mi voltunk az egyik első MBA program, amely az országban jelenlétet teremtett. Triple Crown akkreditált iskola vagyunk, amely az AMBA, az AACSB és az EQUIS akkreditációival rendelkező egyetemek elit csoportjának része. Ez azt jelenti, hogy a képesítésed világszerte elismerésre kerül. Akkreditációt is kapunk a KHDA-tól (Tudás és Emberi Fejlesztési Hatóság) Dubaiban.

Executive MBA

Hult International Business School
Campus Részidős oktatás 18 - 24 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság London Kína Shanghai Egyesült Arab Emírségek Dubai Amerikai Egyesült Államok San Francisco New York Cambridge Boston + 9 további

Hult Global Executive MBA kínálja a legtöbb globális, praktikus, és rugalmas üzleti oktatás elérhető. Építeni egy programot körül a saját ütemezése és korszerűsítése a képességeit, hogy növekszik az ösztönök egy vállalkozó, egy elképzelés, amely meghaladja határokat, és a vágy, hogy kihívást jelent a status quo.

Executive mba "stratégia és vezetés"

Synergy University Dubai
Vegyes online és egyetemi Nappali 3 félévek Kérj Információt Egyesült Arab Emírségek Dubai

A program célja a különböző iparágak és területek vezetői és felsővezetői. Ez magában foglalja a sikeres vezetés, a menedzsment és a szervezetfejlesztés szempontjából fontos főbb témákat. A program célja, hogy a szakemberek rendelkezzen korszerű üzleti ismeretekkel a szakmai teljesítmény javítása érdekében.