Ellátási Lánc MBA Executive MBA Képzések

Ellátási Lánc MBA EMBA Képzés Összevetése

Ellátási Lánc MBA

Sok diák akar válni szakértővé a választott karrier területén. Azok számára, akik néhány éven belül elindítják karrierjük befejezése után a főiskolai diploma, egy EMBA program lehet egy jó lehetőség, mert használja a korábban szerzett tapasztalat, hogy a diákok speciális ismerete.

Mi az EMBA a Supply Chain Management-ben? Ez a fajta program rendszerint a diákoknak átfogó megértést biztosít a vállalkozások számára. Az olyan témákra összpontosító tanfolyamokon keresztül, mint a beszerzés, a logisztika, a konverzió és a beszerzés, a diákok jellemzően szakértői ismereteket fejlesztenek a termékkínálat minden területén. Ők is részt vehetnek a kockázatértékelés és a menedzsment elmélet tanfolyamokon, hogy kiaknázzák üzleti ismereteiket az ellátási láncokkal kapcsolatban.

Ahhoz, hogy a hallgatók sikeresek legyenek a kiválasztott karrierjük során, rendszerint több képességet kell fejleszteniük az EMBA programjában. Erős kommunikációs készségek segíthetnek a hálózatépítésben, és a problémamegoldó készségek lehetövé teszik a diákok számára, hogy a jövöben megkapják a munkahelyi elömeneteleket és a bérnövekedést. A szervezet egy olyan képesség, amelyet rendszerint művelnek és hasznosnak bizonyulhat az élet számos területén.

Bár a legtöbb EMBA-program körülbelül két évet vesz igénybe, a mértéke nincs meghatározva. Az iskoláknak változatos tandíjköltsége van, ezért minden egyetemnek megvannak a maga árai a programért.

Azok a hallgatók, akik teljes ismeretekkel rendelkeznek az ellátási lánc rendszeréről, rendszerint sok érdekes pályára jogosultak. Sokan válnak az ellátási lánc menedzserekké, míg mások üzleti vezetőként szeretnek dolgozni. Azok, akik inkább nem vezetői pozíciókat szereznek, néha vásárlókká válnak. Mások a számokkal dolgoznak, és kompenzációs vezetőként dolgoznak. A karrierek mint marketingkutatók is rendelkezésre állnak annak biztosítására, hogy a megvásárolt termékek megfeleljenek a keresletnek.

Sok diák számára, az egyetemen végzett órák nem életképes megoldás. Mivel számos iskola szerte a világon kínál online kurzusokat, a hallgatók távoli hozzáférést nyújthatnak a felsőoktatáshoz, így nagy rugalmasságot biztosítanak számukra. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Mutass többet

Executive MBA az ellátási lánc menedzsment

ETH Zurich Executive MBA in Supply Chain Management
Campus Részidős 18 hónapok September 2019 Svájc Zürich

Egyedülálló kombinációja az általános menedzsment tanulmányokat valamint a mélyreható hangsúlyt fektetve a nemzetközi ellátási lánc menedzsment; Executive szintű oktatás, hogy felkészüljenek a jövő vezetői szerepek. [+]

EMBA-k Ellátási Lánc MBA. Az ETH Zürich Executive MBA Supply Chain Management (MBA ETH SCM) Főbb jellemzők: Egyedülálló kombinációja az általános menedzsment tanulmányokat valamint a mélyreható hangsúlyt fektetve a nemzetközi ellátási lánc menedzsment Executive szintű oktatás, hogy felkészüljenek a jövő vezetői szerepek Egy teljesen angol tannyelvű programot - a globális üzleti nyelv Részmunkaidős jelenléti on-campus zürichi lehetővé teszi a vezetők, hogy továbbra is dolgozik idejére a 18 hónapos program Core előadások on-campus Zürich, Svájc, kiegészítve helyszíni tanulmányutak Oroszország, az Egyesült Államok, Japán és Kína Rendszeres VIP hangszórók, általában az európai vezetők, vagy az igazgatóság tagjai multinacionális cégek szikra párbeszéd aktuális témákról a saját iparágakban A dolgozat projekt megköveteli, hogy a tanulás lehet alkalmazni egy aktuális probléma a diákok saját cég Miért ETH EMBA? ... [-]