Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Energia Menedzsment MBA EMBA Képzés Összevetése

Az Executive Master's Business Administration célja olyan dolgozó szakemberek, akik szeretnék, hogy karrierjüket a következő szintre. A tanfolyamok és projektek megtervezésével, amelyek a meglévő valós élményt hangsúlyozzák, a diákok elvárják, hogy további ismereteket és tapasztalatokat szerezzenek annak érdekében, hogy sikerrel járjanak.

Mi az EMBA az Energiagazdálkodásban? Ez az oklevél arra a tudás bővítésére összpontosít, amelyet a magasabb szintű alkalmazottak, például a vezetők és a vezetők már megtakarították az idejükből a munkahelyen. A tanfolyam és a csoportmunka arra összpontosít, hogy a tanulók hatékonyan és hatékonyan kezeljék vállalataik energiáját hatékonyan. A program célja, hogy segítsen a diákoknak létrehozni és végrehajtani egy tervet az energiagazdálkodásban.

Azok, akik egy EMBA-t keresnek az Energiagazdálkodásban, elvárják, hogy megtanulják a különböző pénzügyi elemeket, például a cash flow és a jövedelemkimutatások megértését, amelyekre szükség lehet, ha a végrehajtó szinten dolgoznak. Továbbá megtanulják, hogyan kell jól dolgozni egy csapatnál, mivel a csoportmunka gyakran része a tanterveknek. Végül megismerhetik a kulcsfontosságú vezetői készségeket, amelyek jól át tudnak fordulni egy magasabb szintű pozícióra.

A költségek attól függően változnak, hogy melyik intézményt választják. Az oklevél általában két évig tart, ha egy diák ugyanabban az időben dolgozik a jelenlegi helyzetében.

Az energiagazdálkodás forró téma ezekben a napokban és korban. Gyors ütemben változnak, a szakembereknek meg kell tartaniuk ujjaikat a piac impulzusához, hogy olyan üzleti döntéseket hozhassanak, amelyek pozitívan befolyásolhatják szervezetüket. Azok a hallgatók, akik sikeresen teljesítik ezt a diplomát, versenyképes pályázóknak tekinthetők a szervezeten belül keresett vezetői, vezetői és pénzügyi pozíciókra. Mivel ez a téma olyan dinamikus, azok, akik ezt az EMBA-t elvégezték, különösen értékesek lehetnek a munkaerőpiacon.

Ha érdekel az EMBA az Energiagazdálkodás irányában, számos intézmény kínálja ezt a diplomát. Indítsa el az iskolákat helyi vagy virtuális szinten. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb

1 Találatok Energia Menedzsment MBA

German Business School

A fő területe a EMBA Energy Management foglalkozik az alkalmazottak, aki dolgozik az állami szervezetek vagy (energia-intenzív termelés) társaságok a specializáció a hull ... [+]

EMBA Energy Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) program célja a vállalati vezetők, a jelenlegi és a jövőbeli vezetők, lehetővé téve számukra, hogy ezt a tekintélyes mértékben, miközben továbbra is megtartják meglévő teljes munkaidőben.

EMBA program javítására összpontosít résztvevők stratégiai menedzsment gondolkodás, amely lehetővé teszi számukra, hogy végre kritikai elemzése az üzleti helyzetet, és alkalmazni a különböző vezetői elméletek üzleti problémák megoldására. Egy másik fontos szempont a program fejlesztése vezetői és kommunikációs készség és az építési szakmai hálózatok révén csapatépítő tevékenységek és csoportos munkát. Emellett a résztvevők megtanulják, hogy a szükséges eszközöket az üzleti kutatás és a végén a program képes integrálni és alkalmazni a kapott tudást körükbe specializálódás.... [-]

Tunézia Tunis
September 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul