Filter
EMBA
Zimbabwe A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Executive Programs Executive MBA Képzések Keresése Zimbabwéban 2019

Egy EMBA lehet a megoldás. Ez lehetővé teszi, hogy a munkát, tanulhatnak a szakértők, és alkalmazza az új készségek azonnal vissza a munkaerő.

Sok oka van annak, hogy lehetett látni látogató Zimbabwe. A turisztikai látványosságok a sok történelmi jellegét és politikai környezetben az ország fújja el a gondolatod, ahogy próbálják megérteni az élet Zimbabwében. Annak ellenére, hogy a hírhedt gazdasági helyzet, az ország, az emberek élvezik megfizethető a felsőoktatás és a készségek tanítják az egyetemeken itt. A minőségi mérnöki készségek itt magas által szabályozott Zimbabwe Institution of Engineers. Biztos lehet benne, egyre minőségű képzés élvezni tartózkodása Zimbabwe.

A Legjobb Executive MBA Diplomák Executive Programs Zimbabwéban 2019

Tovább Kevesebb

1 Results in Executive Programs, Zimbabwe

Diplomák
Helyszín
Zimbabwe
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Africa University - Zimbabwe

Az MBA program célja, hogy alapvető ismereteket szerezzen a menedzsment területén, valamint elmélyítse a tudást egy kiválasztott területen azzal a céllal, hogy felkészíts ... [+]

Az MBA program célja, hogy alapvető ismereteket szerezzen a menedzsment területén, valamint elmélyítse a tudást egy kiválasztott területen azzal a céllal, hogy felkészítse a diplomások általános menedzsment funkciókat. A program célja az afrikai környezethez kapcsolódó elmélet és gyakorlat integrálása a globalizáció összefüggésében.

Belépési követelményekEgy jó egyetemi diploma, amelyet az Afrikai Egyetem elismer, vagy hivatalos tanulmányi és vizsgakövetelményes szakmai képesítést szerez, és amelyet az AULegalább 4 év szakmai végzettség után vezetői pozícióbanAz alap matematika kompetenciája nem a GCE "O" szint alatt vanKivételes esetekben a felsőoktatási képesítéssel rendelkező diákok a fentiekben említettek mellett, valamint a vezetői vagy vállalkozói tapasztalatok jó eredményeit is figyelembe lehet venni a programba való felvételhez.ProgramszerkezetAz első félév egy/>MEC501 Közgazdaságtan (3 kredit)MAC501 Pénzügyi és vezetői számvitel (3 kredit)MBA501 kutatási módszerekMBA502 Informatika (2 kredit)MMS 502 ManagementMKT501 Marketing menedzsment (3 kredit)... [-]
Zimbabwe Mutare
February 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul