Részidős Fashion Management Executive MBA Diploma az Amerikai Egyesült London az Egyesült Királyságban

Részidős Fashion Management Executive MBA Diplomák Összevetése az Amerikai Egyesült London Egyesült Királyság 2018

Fashion Management

Azok számára, akik már jelentős mennyiségű szakmai tapasztalatot gyűjtöttek, és készen állnak arra, hogy feljebb kapaszkodjanak a létrán, az Executive MBA (Emba) a következő lépés. A képzés során a számvitel, a vezetés és a pénzügy mellett egyéb kapcsolódó témakörökkel is megismerkedhetnek.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

London a fővárosa Egyesült Királyságban, a legnépesebb régió, ahol királyi család él. Ez a legnagyobb koncentrációja felsőoktatás Európában 412.000 hallgatók 43 egyetemeken.

Kérj Információt Részidős Fashion Management Executive MBA Képzések az Amerikai Egyesült London az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Fashion Management Egyesült Királyság London.  Próbáld meg inkább ezt: 1-year MBA Fashion Management!
Fashion Management

Search for similar programs here