Részidős EMBA Diploma minszkben Belaruszban

Részidős EMBA Képzés Összevetése minszkben Belarusz

MBA

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Belarusz a legjobb egyetemi oktatás, különösen a fokozott tanár-diák viszony. Ez a rendszer az oktatás nem csak vonzott az ország diákok, hanem a nemzetközi diákok számára. Az ország 15 egyetem egyetemi Belarusz, mint a felső egyetem az országban.

Minszk a legfőbb oktatási központ Fehéroroszországban. Azt számos felsőoktatási intézmények, amelyek magukban foglalják a nagy nemzeti egyetemeken. A felsőoktatási intézményeket szakon minden fegyelem megtalálható ebben a városban.

Kérj Információt Részidős EMBA Diplomák minszkben Belaruszban 2018

Mutass többet

Executive MBA

IPM Business school
Campus Részidős 3 félév September 2018 Belarusz Minszk

Executive MBA - program, a tulajdonosok és a felső vezetők a cégek érdekeltek a saját szakmai fejlődés, azok számára, akik már fut a cég, de azt akarja, hogy azt egy minőségileg új szintre. [+]

Részidős Executive MBA Képzések minszkben Belarusz. Executive MBA - a program a tulajdonosok és a felső vezetők érdekelt vállalkozások saját szakmai fejlődés, azok számára, akik már fut a cég, de azt akarja, hogy azt egy minőségileg új szintre. Üzleti iskola IPM Szeptember 2001 végrehajtja a programot Executive MBA Kozminski Egyetem (Varsó, Lengyelország). Kozminski University az egyetlen üzleti iskola Lengyelországban, három rangos nemzetközi akkreditációk EQUIS, AMBA, AACSB. 2015-ben a Kozminski Egyetem rangsorolva a Financial Times legjobb üzleti iskolák Európában. És az Executive MBA program szerepel a top 100 a világranglistán a Executive MBA program. Szerint egy friss tanulmány 500 legnagyobb lengyel vállalatok által végzett magazin Wprost, Kozminski Egyetem becslése szerint a munkáltatók, mint a legjobb magánegyetem Lengyelországban. Szintén a rangsorban az oktatási magazin Perspektywy Kozminski University volt rangsorolva 2014 1. hely között privát lengyel egyetemeken. Executive MBA program céljai Fedezze fel, és megtanulják a modern irányítási modell és a koncepció üzleti; Rendszerezése, az élmény a résztvevők elfogadása és végrehajtása vezetői döntések stratégiai szinten a vállalat irányítás; A résztvevők átfogó ismereteket igényeinek megfelelő korunk, és a nemzetközi szabványok fejlesztésére irányuló üzleti és a vállalatok egy új szintre; A résztvevők az eszközöket és a technológiák bevezetését a megszerzett ismeretek gyakorlati már a tanulási folyamat a program Inspirálja a résztvevők, és a minőségi lökést a további fejlesztése a vezetői kompetenciák, a stratégiai gondolkodás, a szakmai és személyes fejlődés. Előnyei Executive MBA program IPM Business School Európai Diploma Kozminski Egyetem megkapta a legrangosabb nemzetközi akkreditáció terén a nemzetközi üzleti oktatás; Gondos kiválasztása a kompozíció a... [-]