Részidős EMBA Képzés Belaruszban

Részidős Executive MBA Képzés Belaruszban

MBA

Azok számára, akik már jelentős mennyiségű szakmai tapasztalatot gyűjtöttek, és készen állnak arra, hogy feljebb kapaszkodjanak a létrán, az Executive MBA (Emba) a következő lépés. A képzés során a számvitel, a vezetés és a pénzügy mellett egyéb kapcsolódó témakörökkel is megismerkedhetnek.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Belarusz, hivatalosan a Belarusz Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Kelet-Európában Oroszország határolja az északkeleti, Ukrajna a déli, Lengyelország a nyugati, valamint Lettországban és Litvániában az északnyugati.

A Legjobb Részidős Executive MBA Képzés Belaruszban 2018

Mutass többet

Executive MBA

IPM Business school
Campus Részidős 3 félév September 2018 Belarusz Minszk

Executive MBA - program, a tulajdonosok és a felső vezetők a cégek érdekeltek a saját szakmai fejlődés, azok számára, akik már fut a cég, de azt akarja, hogy azt egy minőségileg új szintre. [+]

Részidős EMBA Diplomák Belaruszban 2018. Executive MBA - a program a tulajdonosok és a felső vezetők érdekelt vállalkozások saját szakmai fejlődés, azok számára, akik már fut a cég, de azt akarja, hogy azt egy minőségileg új szintre. Üzleti iskola IPM Szeptember 2001 végrehajtja a programot Executive MBA Kozminski Egyetem (Varsó, Lengyelország). Kozminski University az egyetlen üzleti iskola Lengyelországban, három rangos nemzetközi akkreditációk EQUIS, AMBA, AACSB. 2015-ben a Kozminski Egyetem rangsorolva a Financial Times legjobb üzleti iskolák Európában. És az Executive MBA program szerepel a top 100 a világranglistán a Executive MBA program. Szerint egy friss tanulmány 500 legnagyobb lengyel vállalatok által végzett magazin Wprost, Kozminski Egyetem becslése szerint a munkáltatók, mint a legjobb magánegyetem Lengyelországban. Szintén a rangsorban az oktatási magazin Perspektywy Kozminski University volt rangsorolva 2014 1. hely között privát lengyel egyetemeken. Executive MBA program céljai Fedezze fel, és megtanulják a modern irányítási modell és a koncepció üzleti; Rendszerezése, az élmény a résztvevők elfogadása és végrehajtása vezetői döntések stratégiai szinten a vállalat irányítás; A résztvevők átfogó ismereteket igényeinek megfelelő korunk, és a nemzetközi szabványok fejlesztésére irányuló üzleti és a vállalatok egy új szintre; A résztvevők az eszközöket és a technológiák bevezetését a megszerzett ismeretek gyakorlati már a tanulási folyamat a program Inspirálja a résztvevők, és a minőségi lökést a további fejlesztése a vezetői kompetenciák, a stratégiai gondolkodás, a szakmai és személyes fejlődés. Előnyei Executive MBA program IPM Business School Európai Diploma Kozminski Egyetem megkapta a legrangosabb nemzetközi akkreditáció terén a nemzetközi üzleti oktatás; Gondos kiválasztása a kompozíció a csoportok... [-]